Bili je papučar
Vučica traumira ptice
Valdemar diluje pečurke
Vi žene ste zaista perverzne. Uzbuđuje vas ribanje pločica.
Možda je bili PAUČAR, ali znam da elek seksualno apstinira. Ne svojom voljom. :)
Ja sam ti razbila temu. Mo'š je komotno zaključati. Laku noć, sada.
Džimi i Čavez rođeni istog datuma kao moj burazer lol.
eleku je prošli nadimak petar jebivetar HAHAHAHA neveruem
Ako dilovati u nekom slengu znači pohovati, u pravu si.
Vucica se udala u 21. :) Obozava svog muza. U poslednje vreme pokusava da umiri krestave papagaje koji je izludjuju. Inace je skroz pozitivan lik. :)
Vucica ne moze da dohvati neku vitrinu da obrise, pa smara muza da to ucini umesto nje, a on nece :) Al' mora!
Očekivao sam više od ove teme, kao i od moje zadnje defke. ombrio sam se upravo...
Zajevbo si se on je na građevini-
Denisx se drogira.
Kaizen vozi Mercedes G CheVu kupio kuću Celt 'oće da usisa svet u Crnu rupu Energija je u Parizu svako malo
...i
...Znam koji je profil Maje Japudže na Vukajliji! :-)
Бурзум недавно напис'о још једну дефку.
Kurd je nadimak nekog Kurdovog druga koji je i napravio profil koji je kasnije pripao pravom Kurdu koji ga je i popularizovao :)
Ne drogiram se, samo varim
http://images.sodahead.com/polls/001611981/197334653_marijuana20a20deadly20addiction_xlarge.jpeg
Nije šija, nego vrat. Prestani da lažeš sebe i biće ti bolje.
Znam pomalo i ko se sa kim, ali neću da otkrivam nečiju intimu lolol.
Nije pitanje za temu ali postoje nalozi SasvimNebitna i Totally Irrelevant. Ste vi u srodstvu nekom lolol?
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Bili je papučar
Vučica traumira ptice
Valdemar diluje pečurke
Vi žene ste zaista perverzne. Uzbuđuje vas ribanje pločica.
Možda je bili PAUČAR, ali znam da elek seksualno apstinira. Ne svojom voljom. :)
Ja sam ti razbila temu. Mo'š je komotno zaključati. Laku noć, sada.
Džimi i Čavez rođeni istog datuma kao moj burazer lol.
eleku je prošli nadimak petar jebivetar HAHAHAHA neveruem
Ako dilovati u nekom slengu znači pohovati, u pravu si.
Vucica se udala u 21. :) Obozava svog muza. U poslednje vreme pokusava da umiri krestave papagaje koji je izludjuju. Inace je skroz pozitivan lik. :)
Vucica ne moze da dohvati neku vitrinu da obrise, pa smara muza da to ucini umesto nje, a on nece :) Al' mora!
Očekivao sam više od ove teme, kao i od moje zadnje defke. ombrio sam se upravo...
Zajevbo si se on je na građevini-
Denisx se drogira.
Kaizen vozi Mercedes G
CheVu kupio kuću
Celt 'oće da usisa svet u Crnu rupu
Energija je u Parizu svako malo
...i
...Znam koji je profil Maje Japudže na Vukajliji! :-)
Бурзум недавно напис'о још једну дефку.
Kurd je nadimak nekog Kurdovog druga koji je i napravio profil koji je kasnije pripao pravom Kurdu koji ga je i popularizovao :)
Ne drogiram se, samo varim
http://images.sodahead.com/polls/001611981/197334653_marijuana20a20deadly20addiction_xlarge.jpeg
Nije šija, nego vrat. Prestani da lažeš sebe i biće ti bolje.
Znam pomalo i ko se sa kim, ali neću da otkrivam nečiju intimu lolol.
Nije pitanje za temu ali postoje nalozi SasvimNebitna i Totally Irrelevant. Ste vi u srodstvu nekom lolol?