Nasumične činjenice koje ste zapamtili o Vukajlijašima

1. Da, to je moj ekvivalent na engleskom govornom podrucju :D

2. Kurd je nadimak nekog Kurdovog druga koji je i napravio profil koji je kasnije pripao pravom Kurdu koji ga je i popularizovao :)

Upravo...:-)
    Napisao je onu prvu definiciju da bi me zajebavao, pa mi sutradan dao profil i otkrio Vukajliju.
    Ja sam samo trebao da dopišem još 564 defki i eto! :-)

3. Zapamtio sam da ima dosta izopačenih kretena, sociopata i degena al zato ima i stvarno opuštenih i mentalno čistih ljudi.

4. Ma daj Nash, sigurno se secas neceg socnijeg..i preciziraj o kome se radi :)

5. Džimi proganja bakterije.
    Lullaby odlično peva.
    Surovi je hipster.
    Mylyca zna šta joj je u desetoj kući.

6. Ajmo ovako
    Vokasi - paorčina banacka
    Car - nolajfer koji je pronašao smisao života u udžbeniku istorije za osmi razred osnovne škole
    Hombre - to trava, to duva, to neznam ti ni ja šta
    Mangulije - sugrađanin i dobroćudni vinogradar sitnih brčića, ne pije, ne puši al čajeve DERE
    Vučica - iako negira, trol čist i zavidno uporan
    Punoletnica - ekononononomistkinja novosadiskinja
    Džela - neiživljeni paučar al ok
    Lamica - samo neiživljen al i opet, u drugu ruku, okej. Matorci ga nosili i vraćali kući sa metalike.
    Da objasnim - mod na ES-u, (ne znam je `l još uvek) dobra čovek, pomoglo mi par puta njegova pisanija
    Električar - suši prasiće
    Manijak - vratio se iz grada u selo duživa u čarima mirnog i seoskog života
    Bačje - from kosirica, falio se dima kUmbajn
    Lemaja - znade kineski da cijuče
    Brus ili faca - neki od njih je neki pop, prosvetitelj, psalmopisac (nešto od toga)
    Debeli pacov - uči italijane kuvanju i ljubitelj dobrog MESA
    Gazimudo - dveri, glišić, koštunica i ostala kompanija
    Sedplas - monstrum iz senke (he he šalim se). radio kao noćni čuvar nekog lokala
    Ciklon - budno oko nadzornika sigurnosne kamere. Ako kradete armaturu iz preduzeća, on vas vidi
    (mislim) deky_aod - geomater (metar - mater, isti kurac)
    Luks učitelj - neki kurčev žicar, pičke materine
    Kurdavel ili kelt - jedan od njih se isto bavi tim nekim lelektronikama
    Pezos - matori mu neki buržuj. Poseduje neku firmu gde prima cigane kao radnike pa kasnije kuka kako su loši radnici

I tako too. Mrzelo me dalje da se sećam imena.

7. Džimi je bio u dilemi da li smeju patike za trčanje da se peru u mašini.
    Vučica je jednom popila mešavinu koka-kole i cigara i pepela.
    Mislim da mussashe živi u mojoj ulici, lolol

8. Melkijades je išao na Brit Flojd.
    Šerlok navija za Junajted, a Sedplas za Liverpul.
    Filozofu i meni su moje sestre motale duvan.
    Džimiju namiguju milfare u autobusu, i on je išao sa braćom na neke koncerte nešto.

9. Gospod bog - postuje na temi dva puta za redom

10. Jamajčanin zna pravopis
    Arei Kuen je Nišlija, mada moguće je da se varam.
    SemjuEL ne piše dugačke defke
    proviron koristi ili je koristio AAS
    Miloš 88 je moderni Filip Višnjić
    Mile je bubregara
    Nana og ne razume šatrovački
    Matias Fernandez, i još jedan autor pišu definicije iskjučivo fudbalu i trebali bi da nadju neke oćne ribe
    smorka voli sajfaj
    90 posto autora mrzi da čita definicije veće dužine
    Svi su paranoični u vezi duplih profila
    Vlada sveopšta jagma za plusevima
    Kurd nije konj već moderator što sam zapamtio za period od 11 do 18. Oktobra
    Režija smatra da u poslednje vreme nema dovoljno dobrih definicija tako da vaskrsava iako dobre veoma stare definicije, što je NESTIMULATIVNO, ne za mene, nego za mlađe autore koji su glavni izvori slengara

11. Sanšajn navija za Arsenal, Dub za Liverpul, Sedplas za Liverpul, Žajk za Arsenal, Predražinjo za Barselonu, Jebač čini mi se za Junajted, TucanKamen za Everton, Roki čini mi se za Everton, Dankan za Everton, Lukaš za Arsenal, Dirti Dvarf za Totnem, Peškirić za Liverpul, Grifin za Liverpul, Kolfild za Liverpul ili Arsenal čini mi se, Stiven Liverpul takođe mi se čini, Denis Arsenal, Obožavalac Fanova Junajted, Sreta Junajted mislim. Eto, samo toliko, vrv ima još, al' ne mogu da se setim u pola 2 lolol.

EDIT : Chavez Junajted, Jericho Arsenal.

12. Sanšajn navija za Arsenal, Dub za Liverpul, Sedplas za Liverpul, Žajk za Arsenal, Predražinjo za Barselonu, Jebač čini mi se za Junajted, TucanKamen za Everton, Roki čini mi se za Everton, Dankan za Everton, Lukaš za Arsenal, Dirti Dvarf za Totnem, Peškirić za Liverpul, Grifin za Liverpul, Kolfild za Liverpul ili Arsenal čini mi se, Stiven Liverpul takođe mi se čini, Denis Arsenal, Obožavalac Fanova Junajted, Sreta Junajted mislim. Eto, samo toliko, vrv ima još, al' ne mogu da se setim u pola 2 lolol.

Smrt srpskog fudbala.

13. evo ga ovaj drugi fudbalski pop

14. Mikri navija za partizan, još nije imao đevojku, visok je 1.68... i mnogo zajeban lik

15. ManUtdOwn18

Sanšajn navija za Arsenal, Dub za Liverpul, Sedplas za Liverpul, Žajk za Arsenal, Predražinjo za Barselonu, Jebač čini mi se za Junajted, TucanKamen za Everton, Roki čini mi se za Everton, Dankan za Everton, Lukaš za Arsenal, Dirti Dvarf za Totnem, Peškirić za Liverpul, Grifin za Liverpul, Kolfild za Liverpul ili Arsenal čini mi se, Stiven Liverpul takođe mi se čini, Denis Arsenal, Obožavalac Fanova Junajted, Sreta Junajted mislim. Eto, samo toliko, vrv ima još, al' ne mogu da se setim u pola 2 lolol.

EDIT : Chavez Junajted, Jericho Arsenal.

Care, svaka cast kad si sve ovo popamtio. Vidi se da pratis temu o Premijer ligi.

16. I to i Fantazi i Sportski kviz lolol.

17. Каизен држи неки сајт

18. SasvimNebitna voli digimone mnogo vise nego pokemone.

19. A Garurumon joj je omiljeni.

20. Мрмун не јебе!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.