Prvi glooos

  1. Brate voleo bih da ispadne Sara, kad izvali da je ispala pre pumpadzije, izvrsice samoubistvo i svet ce biti lepse mesto.

  2. Ja ovo ne pratim, al iće dalje neki muški, da imaju klinke za koga da glasaju u finalu. Nisam slušo ko kako peva, al ono

  3. Au Murinjo sunce ti jebem zašto bi klinke glasale za bilo kog od ove dvojice, kapiram da bi pre onoj Sari dale nego njima.

  4. Ne znam, ja mislim da će ovaj jadnik u crvenim gaćama dalje, ova Sara mnngo očajna, mada se ne razumem, priznajem. Ja gledo jednom kad ovaj crveni kao treba se vidi s kevom u emisiji jer nije je dugo vido, kako je to bilo jadno tad, plako sam

  5. Plak'o si, picko! Zojo jedan!
    Nevera kako je ovo namontirano, naravno da je Boris ispao, realno je i zasluzio, ali ovaj kvazi-intervju sa Sarom, klasicna farsa!

  6. Najkrvaviji mi je Džeri koji gleda i pljuje i iznova gleda i pljuje :DDD

  7. Kad sam dovde zinuo na govno, ima da ga progutam celog! Ali dogodine svakako ne gledam ove trecerazredne seoske priredbe.

  8. Prvi put nisam odgledao PGS, najbolje sam se proveo do sada, baš sam uživao.

  9. Pevali su ko nezdravi.

  10. Koliko davi ova aleksandra, dođe mi duzmem rakiju da se napijem sam u sobi

  11. Tooo SARO CARICE LJEPOTICE GOLONOGA!!!

  12. Rekoh ja, ovde za pare moze da se kupi i mesto u finalu. Jeftina farsa.

  13. A bilo bi smešno da je ispala ova bičarka.

  14. I prođe ova plačipička što gađa ljude falševima....

  15. džeri, pa rekoh ja na par strana unazad da je drugar moj došao do nekog kruga i da su mu posle tražili kintu za dalje učestvovanje i reklamiranje

    edit: okrenite sad na pink na zvezde granda :)

  16. Ma znam Dukka, vido sam, ali sta cu kacam idealista pa se ponadao da je bar nesto u ovoj zemlji posteno. Kriv sam, priznajem.

  17. A najjače mi je kako žiri pravda Saru kao bolesna i prolazi 4 nedelje na tu foru, pa jbt šta koji moj dolaziš stalno u gaćama ako si bolesna? I kakva je to bolest što traje mesec dana, neka polna, škk? Mislim meni je drago što je prošla i što ćemo je i dalje gledati u onim šorčićima :)

  18. Čitao sam da su zvezde granda pukle ove godine, da ih po gledanosti pgs tuče samo tako. Duvaj ga Popoviću!

  19. Nije nam bila dosta jedna Sneki, proklet narod, jebote...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.