Prijava

Pa dobro, mora i to neko.

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/63119_113453275489656_904768901_n.jpg
о не, сара се сморила што је прозивају на вукајлији :(((
антидепресиви помагајте!

Čitah juče da je pumpadžija zbog obaveza u PGS izgubio posao, a u njegovom gradu nema posla niti on ima nekih kvalifikacija posebnih pa će verovatno biti đubretar jer ima bolesne roditelje koji bukvalno nemaju love za lekove. A krava Aleksandra mu u više navrata, kaže on, sugerisala da stane na rupu umesto svojih kolega jer jelte bolje pevaju. Znači slažem se ja da čovek slabo peva, slažem se da je ružan ovakav onakav, da od njega neće biti zvezda, ali to je znao i jebeni žiri na čelu sa tom istom Aleksandrom! Koji ste ga moj gurali do finalnog dela takmičenja, zašto ste ga puštali da prolazi audiciju za audicijom, krug za krugom? Zato što je simpatičan, ima tužnu priču, voli ga narod, glasaće, doneće nam lovu od sms-ova. Pa koji se onda moj folirate "Što sam ne staneš na rupu?" Pa nek stane na njenu rupu malo! Pa što ste ga pustili da ide dalje, znači vi ste ga dizali u nebesa, dečko utripovao da stvarno zna da peva, i onda ga otresete o pod kao da je slina.
Onda onaj kosonja, onaj Zoran, pa čovek nije prošle godine mogao ući u drugi krug, iz njegove grupe su prošle godine svi sem njega prošli dalje (njih 5 od 6), šta to znači? Da je ove godine bila slabija konkurencija ili da žiri nema veze. I njega su gurali, lagali dečka da je poseban, on utripovao da je zvezda, postao legenda svog grada, bar u glavama nekih. I sad mu kaže Aleksandra krava "Dođi ti u moju školu pevanja", ma dođem ti kurcem u pičku, pizda ti materina! Taj Zoki je teški prosek od pevača, znači kakva zvezda, kakve pičke materine, znači gura ga taj žiri, gura i onda pljune, ma nosite se!
Gledam sinoć Nevenu kod Gmaza, i kaže on kako su svi sekli vene kad je pevala "Vidovdan", kako su je svi dizali u nebesa, a mala ni pet ni šest nego reče "Meni je to bilo prvi put u životu da pevam tu pesmu!" Znači klinka uopšte nije u tom fazonu, kakva Kosovka devojka koje pičke materine, kakav patriotizam, koketiranje sa nacionalizmom u ono vreme kad je oslobođen Haradinaj, devojčici dala produkcija pesmu, ona otpevala i to je to.
Nisam dalje gledao, ne znam šta su pričale ove dve, ali ne sviđa mi se Mirnina faca, nekako je babeća, a ona je baš mlada, biće sve ružnija, a Sara mislim da ima najviše pornićarskog potencijala, radiće sve za popularnost, skidaće se, snimaće pornić, razgolićivati se na sceni, verujem da će biti sve bolja i bolja riba, tako da se nadam da ona pobedi kako bi mi uživali.
E sad, čujem da će jednu izbaciti publika, a žiri odlučuje o pobedniku, znači ako smo i sumnjali da je namešteno, sada smo sigurni u to. Kao pobednik dobija 100 000 evra (dobiće kurac, ko Kaća na farmi) i karijeru ko prošlogodišnji pobednik(znači dupli kurac, sem ako ne navata sponzora da uloži malo u nju, a mislim da to Sara jedina može).
Kažu da hoće njih tri da nastupe na Beoviziji, to bi bilo zanimljivo, ali nema šanse da RTS dozvoli da na Eurosong ide neko ko ima veze sa drugom televizijom.

какве су пиздетине ове играчице.

ima li gdje onlajn da se gleda? :/

jebi se, salmonele
našla sam ;P

Ovde organizovali čoporativno gledanje emisije večeras, u Hali sportova. Koliko su para pukli Mirnini, pitanje je sad.

Hhahaahha ova Sara pojma nema :D bedna koza

Naravno da su Sari odabrali vikacke pesme, gde se krestanje ne primecuje, a nije potrebna tehnika, vec samo kapacitet i jak glas. Ostale zasad dobile glupe pesme, u fazonu "ko vas jebe kad nemate sponzore".

Meni obe Sarine pjesme bezzze totalno, a i ove dvije što su pjevale, pjesme niđe veze. Jebote, finale je, ne znam kad će neke dobre pjesme, ako ne sad?!
Koliko pjesama se izvodi?
Smiješno mi je kad se pomiješa u publici Nevena-Sara-Mirna i samo se na kraju čuje poslednje a poslije tog silnog mrmljanja.

Mirna dobija korektnu drugu pesmu, a Nevena opet sranje - dakle nanisanili su da odbace Nevenu kobajagi glasanjem publike.

kao da glasanje ima veze sa onim što pjevaju. a sve su mi preslatke večeras.

Vi ovo gledate sa ukljucenim tonom??? LOL

Стоже одлична анализа.

Džeriko hoće da se vrati Zoki :D

и предобре су ове играчице стварно, чини ми се да бих ону црну с безобразном фацом и смешно добрим ногама највише третирао.

neka cenzurisu kad peva ova sara, brate gora je od pumpadzije