Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
E, reme ima osjećaj da prepozna ljude koji nisu sa vuke, a vidi ih prvi put na ulici
Crnogoraaaaaaaac Lolololo de si bre ti? Do kad ste ostali sinoć? :)
E ako se sjećam, pomamio se.... Uglavnom skratih ja ostanak ovamo ihaha
ali lololololo :D
Evo konačno i ja upoznah nekog.Baš ne mogu da vjerujem.:) Danas smo se Milica Dhol i ja upoznali.:)
Dodajem i sosa na listu :D
jednog moderatora, i to mi je dosta :-S
Culle.haha
Sad ja da rečem koga znam:
Kumara mara munja
kumara zmia
Fejz
Đimi
reme
Nađakbaba
Forget me not
Aksen
Gambi
Vejvern
Hugočavez
Pufna
Dosta :)
Lično poznajem dvojicu likova sa Vukajlije. Jedan je i dalje dosta aktivan na ovom sajtu, a drugi je jedno vreme žario i palio, ali se smorio otkako je završio faks i počeo da radi, pa mi je rekao da više neće dolaziti.
Поносно изјављујем да сам упознао Предражиња и Мрмуна. :)
Ja poznajem Bioshocker-a i Ritchie-ja.
A mene? =D
Zna me kaizen, platio sam mu pivo. Voli čovjek da se zacuga, ali prva tri dana u mjesecu spizdi sve pare od ktitora, pa nema za poslije. A žena mu ne da još, pa mora da se grebe. Kaizi, tebra, kad god si u NS, ti se javi, idemo da se odvaljujemo alkoholom. Drugi put te vodim da povraćaš na isti parking gdje je i Katarina Radivojević bljuvala. I ja sam ga ovjerio ;)) I nemoj šta zamjeriti :))
Jebote, je l' svako ko se registruje mora da napiše da ne poznaje nikoga?
Ja ne poznajem nikoga i verovatno mi je mnogo zanimljiviji sajt zbog toga...
Ја знам Џонија и покушавам да направим неко окупљање да упознам још неке.
Mudro zbori ovaj Kramponom. Ja ovu dvojicu što poznajem ne smem čak ni da imenujem. Onaj prvi mučenik, dobar ko lebac, poštenjačina, upade u ovu džunglu od sajta i krenu da piše o svojim problemima u nadi da će ga neko razumeti, a lešinari se sjatiše oko njega, počeli da ga prozivaju i bilo mu je još gore. Sad više ni ne dolazi.
Što se tiče ovog drugog, taj je pička u duši. Svi ga dižu u nebesa kako je pametan, obrazovan, načitan, gotivan lik i sl., a zapravo samo postuje malo duže filozofske komentare obogaćene metaforama i pridevima da bi zvučao zanimljivo i težak je smarač. Zato i neću da kažem ko su ta dvojica, jer bi to bio potez za sasvim zasluženu "bananu".
Da si nju overio, pa da se i hvališ ;-))))
Ја познајем Гамбија
ja ne znam ama bas nikog... niti mene bilo ko zna....