Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Смешни до бола и дан после. Бут нема нешто што је деловало да има, али зато има нешто што никад не бих ни помислио да има.
Borko, ne budi tako siguran.
Bipolarni poremećaj, jelda? ;)
Мислиш Нато?
ajmo sad, group chat..
Ista situacija kod mene.
Đankomane kada ćeš ti organizovati neko prelo, kod tebe na gajbi?
Бат, твоје речи!
Džimi idi sviraj gitaru na nekoj čuki i uspavljuj ovce. Džanki pokipeće ti mleko.
+3
Ja poznajem dzankija :D
Елек, кад једемо пљеске опет? :))
Evo organizujem cim zavrsim faks...
Zovi me Sulejman, insistiram.
:)))
Јел може Суља?
hujo smrad, ludi čak, električar, myth, midori, prankmaster, triša možda još neko a da sam zaboravio :P e da upoznao sam pjera jednom prilkom :)
sylar dečko zašto gasiš vatru emo klinkama ololo
ja znam eleka uživo i dan danas žalim što ga nisam prebila, a toliko se ponadao...
Pa da si me prebila, znala bi me i namrtvo lololo
PrankMaster, ludi cak, Lemaja, fejsbukmanijak, Myth, trisa, sylar, messalina, energija, natnat, marcipan, buttinacookiejar, reme, christine, pajko, elektricar... damn, ne mogu da se setim ostalih...ali trebalo bi da sam vecinu nabrojala...
E a trebala sam, stvarno... Ali kad sam videla taj strah u tvojim okicama... lololo