Чланови које познајем "уживо"

1. e, a mogli bi neko okupljanje ovih dana a?

2. električar
    sylar dečko zašto gasiš vatru emo klinkama ololo

obesi me za mojih 30 cm kurca ako sam te skapirao.... de objasni to malo.

3. Midori znaš i mene, ali dobro, ne očekujem da me svi primete sa mojih metar 80 hahaha

4. e, a mogli bi neko okupljanje ovih dana a?

Pa bilo sinoć.

5. A šta vam je sa tim kad će opet, ponašate se kao da viša sila određuje datum okupljanja, ako ti se okuplja idi na temu pa predloži.

6. Kaće opet?

Negde oko bir festa, osim ako nećeš sa nama na kampovanje u Čortanovce.

7. Rado bih ja to uradio, DžankiBaba, ali razumi me. Previše sam lenj za tako nešto.

8. a ja nisam znao za to sinoć :P ko je bio sve?

9. Fejs,ming,dzimi,natnat,nadzakbaba,energy,marcipam,reme,predrazinjo,mara munja,zmia,sos,stefan kostic,dub,remac,muss,messalina,elektricar,butina,javio,penzioner,uros,lemaja,storma,crna bo,komercijalni predah,katija,mylyca,mrmoon,hugochavez,wojtek,tetka drol,matrix,borko,Myth, i jos toliko al nemerem se setim svih nikova

10. uu brate lepo što ste me svi obavestili -.-

11. Било скоро, а? Кад ћете опет?

12. a ja nisam znao za to sinoć :P ko je bio sve?

Lol, ja da citiram samog sebe.

upoznao Midori, Pranka, Eleka, Borka, Lemaju, Marzipan, Remea, Energži, Pajka i Natnatu.

Ovi ljudovi plusem ja. A Borko...

Суља

Sulja, Suljo, Sulejman, može. Znaš onu, zovi me i lonče, samo me nemo razbiješ.

13. Butt tebe bi baš upoznao decxko, ako me razumeš!

14. Butt tebe bi baš upoznao decxko, ako me razumeš!

Da, decxko, znamo da si gej:)

Šalim se, juče sam im baš pričao da bih hteo tebe da upoznam, sa još par drugih likova na Vuki.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.