Чланови које познајем "уживо"

1. Ne znam jesam li neđe već rekao, al ja znam Smarka. Da da da, SMARKA!!! Kad si s njim, kurac ti se sam puši.

2. Tulumbać, Pufna, Cakana, YeahBatch, flake4kv, Čmile i Vukašin95.

3. ја не знам никог одавде, ололооло
    форевер алоун!
    едит: добро, страју, ишли смо у исту школицу.
    едит2: дакле као што рекох, никог. лоолоол

и врло сам дружељубив, двадесет ми је годиница, ситуиран сам, и желео бих да упознам нове другаре. лолчић

4. Ja za 4 godine na sajtu upoznao 5 osoba...jbt. kako sam ja asocijalan lik! :-)

5. Bolje asocijalan nego socijalan :)

6. Ja znam Ozrenka i jos neke neaktivne zemunske kasirke.

7. Ne znam nikog ali tražim Džimija po gradu i naćiću ga...

8. Groka

Ne znam nikog ali tražim Džimija po gradu i naćiću ga...

Хахаахаххаахах!

9. ja ni sebe više ne poznajem. stvarno, nikoga ne poznajem. možda i poznajem ali nijesam svjesan toga.

10. Da dodam Devetara Cokulica.

11. Ne znam nikog ali tražim Džimija po gradu i naćiću ga...

Srecno, ja sam cuo neke price da covek uopste ne postoji. :D

12. Samčević i Srbin1389 i Hujo Smrada iz viđenja.

13. Smo se videli mi ikad druže? Ima vas par u prvoj koji potpadate pod tvoj lični opis.

14. Gospodar Samoće, Mladenq, Krvava Meri.

15. Pa, poznajem Rođen loš i E.T., išli smo zajedno u srednju, od Rođenog sam i čuo za Vukajliju. Možda poznajem još koga, ko je iz Ljubića nek' se javi!

16. Trišu :) Nisam ni znao da ga znam :)

Voleo bih da upoznam još ljudi sa sajta.

EDIT: Zemunci, jebiga, svi se znamo nekako :)

17. Ja stanujem na Suvom Bregu.

18. Ај да пробам.. Досадно је па имам времена.

Џони Курајбер, Предражињо, Бурзум, Гамби, Гилиптерчина, Фејзбукманијак, Кристина, Урош, Натнат, Ликитгуд, Елла, Џафтара, Пензионер, Луди Чак, Пјер88, Џими, Блек Хоул, Војтек, Марципан, Енергија, Зајклон, Орко, Борко, Триша НЕЛОРД, Филозоф, Баракуда, БУШИДО БУРАГЕР, Минг, Лемаја, МрМун, Фацафаца, Славк0, Реме, Хугочавез, Бвдлга, Аксен...

Биће допуне, не могу сад да се сетим свих..

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.