Чланови које познајем "уживо"

1. Ja stanujem na Suvom Bregu.

E, pa ja sam ti kod Poletovog igralista, mozda se i znamo...

2. Ja sam tek godinu dana u Cacku, studiram. Koje je igraliste Poletovo?

3. Ja sam tek godinu dana u Cacku, studiram. Koje je igraliste Poletovo?

Onda se ne znamo sigurno... Jebemumater, kako da ti objasnim, kod OS Tanasko Rajic, 500 metara iznad kruznog toka u Ljubicu...

4. Ликитгуд, Кристина, Уро5х, Луди Чак, Предражињо, Букснетина, Бурзум, Гамби, Цајклон, Орко, Триша, Филозоф, Баракуда, Бушидо, Реме, Хугочавез, Наџак Баба, Дио.
    Ето.лолол

5. ja ne poznajem nikoga :)

6. Ne poznajem...

al upoznaću :)

7. Onda se ne znamo sigurno... Jebemumater, kako da ti objasnim, kod OS Tanasko Rajic, 500 metara iznad kruznog toka u Ljubicu...

Retko kad zalazim gore kod kruznog. Ja sam ovde kod nadvoznjaka na Suvom Bregu, gde prave novi kruzni tok.

8. Samo još da pohvatam sve duple, onda mi ostaje još dvadesetak za upoznavanje i puna kapa...

9. Je l' se tu u tih 20-tak ubrajam i ja? :)

10. Retko kad zalazim gore kod kruznog. Ja sam ovde kod nadvoznjaka na Suvom Bregu, gde prave novi kruzni tok.

Znam otprilike gde je, al jebiga ni ja ne zalazim tamo tako cesto...

11. Nista, valjda ce biti neko okupljanje pa cemo piti neku pivcugu. :D

12. Nista, valjda ce biti neko okupljanje pa cemo piti neku pivcugu. :D

Hvala Bogu, nego ne mogu naci tu temu za okupljanja, kad ce biti u Cacak?

13. I ti, i ti, u kompletu sa mužem :)))

Bez kompleta ništa :)

14. Вучица трол :Д

Ај организујте неко окупљање у БГу за викенд.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.