Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Комедија. Јесмо се фино испричали оно вече, ко да се знам 100 година. :) Биће опет неко пиво ускоро, чим се врнем из НС.
Znam mnoge još, ne mogu da se sjetim svih, al' zato svi znaju Ninku opaaaaa
болес' :D
Vidro i ti si prošla to veče, mi bili u Ircu, ti išla u Dablin (lololo rečenice) ...Al mi bilo gurbetski da se dernjam iz lokala
EDIT: Organizaćemo se opet, samo se nadam da neću opet izgubiti novčanik i ličnu i vozačku i mocartovu karticu i sve zbog kutije cigara.
ја не знам нинку ал зато знам НИНЧИЛА!
nikad mi neće biti jasno kako pored toliko finih mjesta ljudi i dalje izlaze u onaj raspali irac
jebo vas irac!
:D
ja bi volio
Ne diraj raspali irac, tu sam mladost proveo..
A I ono tvoje, nikad nema mesta.
joj bolan, već mjesec dana, kako se otvorio onaj hemingvej, pab prazan
naveče u 10 zjapi više od pola lokala prazno
samo treba baciti pogled! :D
Koliko nas ima možemo i okupljanje napraviti Remac, Macho, Žana, nas troje, Anabel Lee, Lepi Semberac, .. I ako neko još oće vamo Skočko i Krajišnici.. Ne primamo Srbijance OPAAAAAA!!
ko su lepi semberac i anabel li?
je l' to ona mala tea? :D
Примићете, примићете ОПАААА
Ne znam ko je Lepi al šibnemo pvt
Jeste Tea, napokon da je upoznam, iskulirao sam je jednom sad me sramota da se javim.
BUREK JE SAMO SMESOM, INAČE KRIGLA U VUGLA!!!
i ne u irac! pu kaka
Може Цуко, добар чо'ек. Знам и Маћу, чо'ек игр'о рукомет са мном за гимназију. Таман још Ремца, Анабел Ли и ЛејепогСемберца да упознам.
Видро, Ирац има душу, остали пабови јоцк.
ЕДИТ: Јес да немају точени Нектар, али боже мој...
irac nije pab, nego wannabe fensi kafić, čisto da se zna :D
Шта год значила та ријеч... Мени брате тамо добро, попијем пиво с ким хоћу, причам шта хоћу, опуштено брале.
Ma lako je za mesto.. Odemo u Park Nešković, ja ću da obučem D&G šulju sa zmajevima i debeli kajš, onaj što liči na titulu WBC kategoriji, cipe na špic i tole na peglu.. A vidra će da se utegne u nešto, neki minjak ili onaj uski šorc i i štikle roze dvaes centi.. Posle idemo u XXL da slušamo Goci Bend
EDIT: Vi se dogovorite ja odo na basket. Mwa mačići :*
Ја ћу само поткошуљу и неке што уже капри панталоне, у јапанкама, на руци имитација зидног сата и обавезно оне урбане цвике без диоптрије, да се фино укомбинујемо. Мајо, ти се намуњи, да будеш главна риба.