Чланови које познајем "уживо"

1. mozda su svi ucestovovali u tim usluga-novac transkacijama.

2. MOGŠU!!
    tojest nekog konstantina forkoša iz krstura znam i pitao sam ga šta za njega predstavlja reč MOGŠA i on se kao pravio da ne zna, a on je 100%!!
    bio sam u rusiniji (krstur) i video to svojim očima!! koristi telefon i internet!! lično sam to video...

3. Nikoga. Ipak je ovo rečnik slenga a ne sajt za muvanje. Sramota.

4. pametno,koji ce ti kurac...

5. a i nema nesto riba...sem ako neko ne voli boj on boj eksn.taj bi mogao da nadje decka svog zivota ovde...

6. Jednog člana jedino. Ima ih dosta u okruženju ali nismo se sreli.

7. ja ne poznajem nikog uzivo a volio bih da upoznam par vukajlijasica. gej i cimanje stop.

8. situiran,obdaren,lep,pametan,sportski tip..?

9. Nikoga,i tako će verovatno ostati...nekad mi je to i bilo zanimljivo,al sad više volim da sam na svim sajtovima anonimus koga niko ne zna.

10. А то мене по пар пута јер сам огроман, и карактером и мишићном масом и интелектуалношћу, је ли?

eto tako :)

11. Stratovarijusu ukinuti menjanje nikova, gore bira od smorke lololo
    Nemojte ga uzimati za kuma, nagrajisali ste.

12. Кајзена, ал ми реко да то не потенцирам и да никоме не помињем и да не очекујем ништа од њега лололо

13. ja sam imao volju ove godine da upoznam i SMarka i paninara i Zdrakulu i SMarka i Dilana i SMarka, ali mi se ne dade... sledeće leto akobogda...

I nisi neke ljude propuštio realno :)))

14. Znam Šarla, dobar je čovek, slikar.
    Brusa sam video jednom izdaleka, deluje mi nekako uobraženo, štaznam možda grešim. Čuo sam da drži neke mačke, ima uzgajivačnicu, ide po inostranstvu izlaže...

15. ja mislio da je sarlo akrobata...

16. Ja i Mitke pili pivo zajedno pre neko veče i sad on našao na fotografijama vukajlijaša da sam ja ja a on Mitke...

Eto jes mala Bijeljina :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.