Чланови које познајем "уживо"

1. Neo, znaš Tigricu? :/
    Jih...

2. Mozda bi bilo bolje da je ne znam. Ali sta je tu je... Mozda bi bilo bolje da je nebo roze, a nije.

3. ajd sad...
    celt, piro, obelix, JTU, euterpa, PSV, muerrte, gamby, sevast, mali prst, crying knife, surovi, dzimi, neobavesten, sos, christine, predrazinjo, black hole, euglena, tetka drol, trltrl, korleone, mrmun, tom ripli, ming, tasmanijski djavo, bok!, srebrnjak, barakuda, rockangel, wojtek, shiva, ChedoMir, murbi, basa mrkalj, dejan bugi, uros...

e jebem li ga.....ja ne mogu trenutno da se setim vise :(

4. aj reci ti ako smes! -.-

5. "ming"...???

Leelo, znam da ti je ovo životna želja, ali nemoj da prdiš... :))
    Nismo se upoznali onomad.... Al' k'o da jesmo... :))

6. Kad je došlo do toga da znam više ljudi od leele, nek' ide sve u pičku materinu :)

7. Ja sam Mr. Moon i jedina mi je želja da upoznam leelu :)))) Rekli su mi da treba da smrša :)))

8. ma minze jesmo bre!
    reko mi neko da jesmo!
    pedja jel si me prejebao, m? :P
    a ti mrmune....s tobom se nikad necu uopznati...ni debela ni smrsana.... dzaba ti sve :)

9. E, jebi ga...
    Zbogom okrutni svete i sudbo kleta.
    Roknuću se, a tek mi je dve'es' i šest leta :)))

10. Ja ne smem da kažem ništa, jer polovinu nisam zapamtila. :D
    Evo, znam sve one koji su napisali da znaju mene. :)

11. koji si pesnik mrmune, pa to je cudo jedno. :)
    a jesam se upoznala sa mingom, nemoj sad da me zbunjuejte...stajao je tamo blizu vrata, zar ne? :)

12. izgleda da euterpa najlosije podnosi alkohol :)

13. Ccc, izgleda da se toliko oduševite jedni drugima da morate da se "ubijete" od alkohola...

14. Pa i ti bi se olešio da si upoznao Leelu... :)

15. ja sam upoznala lilu i ostala sam čitava :D

16. Al' jedva, Kris, moraš priznati... :)))

17. hahahaha ne smem da priznam :D

18. Da se prikljucim druzini koja je zna- ja znam Euterpu :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.