Частим ја овде дефиницијама скоро сваки дан... Јел сам имао слушалице и кошуњу плаву са капуљачом? Мислим да сам тај дан имао и један нос по сред фаце , две ноге и две руке...
zanimljivo je kako niko od nekih mojih recimo sa faksa ne kaze da koristi vukajliju, a brojni su verovatno ovde... :) tako da ako neko od njih sad cita evo cisto da im porucim: nemam ni ja nalog a ne znam ni sta je to vukajlija :))
Pih... Ko ne zna Euterpu!?
Ajde nešto egzotičnije... Nešto sexy! :D
a zna li neko mene? ja ne znam nikog :-)
Ја сам те влекс под истим именом наш'о на једном форуму , ал' то ипак није уживо :)
peki, mislim da sam te videla pre neki dan.. :D
Био сам ту у среду да полажем тестове за вожњу - и положио из прве :)))
Чекај , чекај .... и ниси се јавила!? Па дај , ја би се јавио ... :)))
hahahha ma videla sam izdaleka i nisam bila sigurna da si ti, al' mislim da jesi.. :D
p.s. svaka čast, sad časti xD
Частим ја овде дефиницијама скоро сваки дан... Јел сам имао слушалице и кошуњу плаву са капуљачом? Мислим да сам тај дан имао и један нос по сред фаце , две ноге и две руке...
hahahaha ja baš pamtim šta si nosio.. ali prošao si pored taša i neka devojka (valjda) je išla pored tebe. a kažem, možda i nisi ti :D
ja znam MOMU :)
celtov dečko je moma :P
Ау келте , нисам знао да си ...
sada znaš peki.. sada znaš...
Не брини се келте , овде има места за све...
И даље никога, ал очекујем пар људи, треба да дођу х)
Иначе ко долази у ове крајеве нек се јави
@Pedi d boj
Dobro, bar me neko zna :-)
zanimljivo je kako niko od nekih mojih recimo sa faksa ne kaze da koristi vukajliju, a brojni su verovatno ovde... :) tako da ako neko od njih sad cita evo cisto da im porucim: nemam ni ja nalog a ne znam ni sta je to vukajlija :))
Apdejtovah listu :)
I opet. :)
evo poznajes mene sad :)))
Познајем само ортакињу ''сачувај_боже'' али бих јако волео да упознам Данкана! Волим га (но-дукат)