Чланови које познајем "уживо"

1. Ноооооо, па Хипија ако упознам има да му дам дукат, кад Абраксуса нема на сајту :))) Хип је мајстор сленга, запамтите !!!!

2. Хахахахаха, хвала батац, такође :))
    Опет напомињем, волим Данкана!

3. Лутко... то је било објективно... а субјективно,ех док те не видим нема дуката :))))))

4. Па сад, око дуката ћемо да се договоримо :)

5. Opet apdejtovah listu :)

6. Upoznala i' petoro i zadovoljna sam i dosta mi.

7. Nikog ne znam uživo. :D

8. pekky, moj čovek. ni ja nikog =) mada bih voleo da upoznam sleng-ekipu.

9. danas sam imala čast da upoznam jednu šarmantnu i lepu damu
    bile smo dobre, popile smo samo po 3 piva :))))*

10. Auch! Volim i ja tebe :* :D

11. eee da osvezim :)
    ponosno izjavljujem da sam upoznala prsta,noza,piru,leelu i moju najvecu dusicu jtu!!!
    a sad idem kod mocce :DDD
    cao!

12. jel da da smo bas super? :)

13. hahahah tek sam sad videla :D ogavni ste! nikome ne preporucujem da vas upozna :D

14. Ja znam Christine, Neravarine-a, Reaperka, Milinovica, i to je sve koliko ja znam. :P

15. Crna Bo,Kaname Tosen,Vejvern,Mr. Gnoy,Merso,Tanja, Nokti Boje Žvake, Marduk i valjda je to to. Nisam sigurna.

16. Marduk ima profil?!
    Kako ja to ne znam bre? :D

17. Vi postojite uživo???

18. Ја никад не саставих овај списак. Ај пробаћу да наведем хронолошки:

Ујка Вања, Јуродиви, Необавештен, Пиро, Гамби, Еутерпа, Обеликс, Лила, Келт, Емилијета, Муерте, ЈТУ, Сос, Колач у чорби, Ђана, ПСВ, МСВ, Војтек, Предражињо, Мр.Мун, Сурови, Блек Хол, Еуглена, Крајинг најф, Енергија.

Не рачунам оне с Вукајлије које знам и пре Вукајлије. Има их пешес.

Ја се надам да нисам никог испустио. Има ту још неколико људи које бих јако волео да упознам, некима дугујем и пиво још увек.

19. Мингу дугујеш пива колико може да попије, ако се добро сећам :) А ја теби дугујем пиво за превођење дефиниција на ћирилицу. :)

Иначе, ја баш пре недељу-две сам упознао Christine, то је заправо прва особа са Вукајлије коју сам упознао.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.