U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pih... Ko ne zna Euterpu!?
Ajde nešto egzotičnije... Nešto sexy! :D
a zna li neko mene? ja ne znam nikog :-)
Ја сам те влекс под истим именом наш'о на једном форуму , ал' то ипак није уживо :)
peki, mislim da sam te videla pre neki dan.. :D
Био сам ту у среду да полажем тестове за вожњу - и положио из прве :)))
Чекај , чекај .... и ниси се јавила!? Па дај , ја би се јавио ... :)))
hahahha ma videla sam izdaleka i nisam bila sigurna da si ti, al' mislim da jesi.. :D
p.s. svaka čast, sad časti xD
Частим ја овде дефиницијама скоро сваки дан... Јел сам имао слушалице и кошуњу плаву са капуљачом? Мислим да сам тај дан имао и један нос по сред фаце , две ноге и две руке...
hahahaha ja baš pamtim šta si nosio.. ali prošao si pored taša i neka devojka (valjda) je išla pored tebe. a kažem, možda i nisi ti :D
ja znam MOMU :)
celtov dečko je moma :P
Ау келте , нисам знао да си ...
sada znaš peki.. sada znaš...
Не брини се келте , овде има места за све...
И даље никога, ал очекујем пар људи, треба да дођу х)
Иначе ко долази у ове крајеве нек се јави
@Pedi d boj
Dobro, bar me neko zna :-)
zanimljivo je kako niko od nekih mojih recimo sa faksa ne kaze da koristi vukajliju, a brojni su verovatno ovde... :) tako da ako neko od njih sad cita evo cisto da im porucim: nemam ni ja nalog a ne znam ni sta je to vukajlija :))
Apdejtovah listu :)
I opet. :)
evo poznajes mene sad :)))
Познајем само ортакињу ''сачувај_боже'' али бих јако волео да упознам Данкана! Волим га (но-дукат)