Kradja vajrlesa

  1. Da li ikako mogu da ograničinim brzinu nekome ko mi se konektuje na vajrles??
    Sestra uđe preko moba i mene kikuje iz igra, ping 1200....

  2. Nije lepo to da se radi. Ne kosta internet boga a ako vec ne zelim da ga placam, necu da ga koristim. Nije to nasusna potreba vec zajebancija . Pristajem da pomognem nekome da krakuje password samo pod ulsovom da kad "uvede" sopstveni net da ga ostavi odkljucanim onoliko vremena koliko je krao, da vidi kolko je do jaja kad ne mozes da koristis ono sto si platio.

  3. И један много поражавајући податак - (ценим, бар) 60% људи код нас који користе фејсбук никад нису послали мејл и на исти су ушли само кад су га правили због фејса.

    Ово је тачно.

  4. Pristajem da pomognem nekome da krakuje password samo pod ulsovom da kad "uvede" sopstveni net da ga ostavi otkljucanim onoliko vremena koliko je krao, da vidi kolko je do jaja kad ne mozes da koristis ono sto si platio.

    Ovo je glupo i nimalo pedagoski. Ja kradem kada u okolini nemam svoj, a moj je zakljucan WEP-om, ako ima iole znanja razbice ga u roku od 10min.

  5. Imam karijes na šestici, boli ko ludo. Oćel ko da ga vadi ?

  6. Jebote koja promena naslova.

  7. nemojte se zezati nego ako ko može neka pomogne.

  8. Kad smo oko teme :D ja sam polovini ulice dao šifru svog neta. I nikad mi nije stigao veći račun i ne baguje mi :D bosanski internet ba! :D

  9. Добро бре, Андонов, сви имамо нет, али гушт је да се играмо хакера хаха

    провалиш му пасс па уз скриншот терминала поставиш статус на фејсу ''хвала комшији на глупој шифри хехе'' а жгадија у неверици лупа лајкове...који факјеа осећај лоло

    шалим се наравски, децо немојте то да радите, уапсиће вас!

  10. @menijesamodosadno
    lolo ja batalio, ne mogu da prokljuvim ovo, nije to za mene.

  11. HAPSI BRANKICE
    U SLEDEĆEM IZDANJU INSAJDERA
    Kako su hakleri hakovali Vučiću fejzbuk i došli do važnih informacija pomoću kojih su opljačkali NIS !!!!111111
    E i odgovorno tvrdim da imam najgluplju moguću šifru za vajrles "12345" lolo

  12. Moj matori nema šifru i nikad nije primećivo neko usporenje il nešto. Onda odjednom počo net da mu se vuče ko nenormalan. Posle nekih 2 nedelje dolazi njemu komšija prekoputa i kao - komšo, bili neki klinci ovde ispred tvoje kuće sa telefonima, krali ti Internet, ja ih otero. To samo ti i ja, ja tako ponekad koristim, ne dam ja drugima. Mogo bi stavit neku šifru da nam ne kradu, meni kažeš i ja samo koristim, neću ja nikom reći!
    A matori nevera. Zamisli budalu. "Da NAM ne kradu". Da je bar ćuto, nego sav bitan, oće dobar da ispadne, drugarčina!

  13. е јеби га сед, рекох ја нема вајде од њињдоњса...

  14. Posle nekih 2 nedelje dolazi njemu komšija prekoputa i kao - komšo, bili neki klinci ovde ispred tvoje kuće sa telefonima, krali ti Internet, ja ih otero. To samo ti i ja, ja tako ponekad koristim, ne dam ja drugima. Mogo bi stavit neku šifru da nam ne kradu, meni kažeš i ja samo koristim, neću ja nikom reći!

    ahaahhahahahahahahahahhahah

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.