Luis Fabianovo poništenje fer plej igre

1. Za razliku od Adrijana, Maradona se nije pravio lud i nije slavio sa saigračima.

2. Chavez, ako me gledaš kao trola zašto me nazivaš mentalnom sirotinjom?
    toliko primjera je ovdje iznešeno o sličnim slučajevima koji su se već dešavali i ti i dalje pričaš jedno te isto. ukapirali smo tvoj stav, ali ukapiraj i ti moj, što se mene tiče SVE ŠTO NIJE ZABRANJENO JE DOZVOLJENO.
    nisam siguran da li je nazivanje nekoga mentalnom sirotinjom dozvoljeno.

3. Kada ćete promeniti pogrešno ime teme i staviti link koji radi u uvodni post?

4. A ja kažem da ako je rezultat isti da je sredstvo nebitno lolol.

5. Убиство из афекта и убиство са предумишљајем.

6. Da li je ubistvo zaista iz afekta ako nakon toga kažeš da bi ga ponovio?

7. Čini mi se da ima i u filmu jednom kada je cela strategija odbrane da se pozivaju na ubistvo iz afekta, a onda ovaj kaže da bi ponovo uradio to isto i onda ga izduvaju.

8. Наравно. У 99% случајева би човек поново тако реаговао. А ако се водимо оним да је спорт борба на терену, тај моменат је стално присутан. Проблем је што је овај ретад шетао до гола и ту нема говора о афекту.

9. opet mašite smisao. da je ponašanje ovog igrača nedozvoljeno sudija bi poništio gol. a što se tiče tih nepisanih pravila poštenja, čojstva i junaštva, sukanja brkova i tako toga, sve to mačku o rep. bili pazit ovi drugi da ima se to ne dogodi. ako ne braniš sebe niko te drugi neće braniti.

10. Наравно. У 99% случајева би човек поново тако реаговао. А ако се водимо оним да је спорт борба на терену, тај моменат је стално присутан. Проблем је што је овај ретад шетао до гола и ту нема говора о афекту.

Pa dobro, a ja kažem da su ovaj što kaže da bi to ponovo učinio i ovaj što je šetao do gola lagano isti. Što i jesu, što se može videti iz prethodno navedenog primera.

11. Панинаро, извини, али види се да не пратиш спорт. То враћање лопте тиму код ког је била и није фер плеј, него јебени здрав разум. Ово што је дотични одрадио је огавно.

12. Jer ako on kaže da bi to ponovo učinio, to znači da je razmišljao o tome i na kraju doneo nemoralnu odluku isto kao što je i ovaj koji je šetao do gola razmišljao o tome dok je šetao ka golu.

13. a Reme, nikada ti se nije desilo da kreneš ujutru sa namjerom da prije posla svratiš negdje, i zamišljen upališ auto i dovezeš se do kancelarije i da potpuno zaboraviš na prvobitnu namjeru? ja to prosto zovem "zabudalio sam" i može da bude stanje u produženom trajanju. :)

14. Не могу да буду исти. Ево ти још један еквивалент, у тучи шутнеш некога у јаја и из чиста мира шутнеш некога у јаја. Резултат је исти, али начин до ког је дошло није, и у једном случају је макар делимично оправдано, а у другом није и не може да буде оправдано. Али генерално, имам утисак да подјебаваш, тако да нема везе, ја заврших са писањем овде.

15. Ево ти још један еквивалент, у тучи шутнеш некога у јаја и из чиста мира шутнеш некога у јаја.

Jebeš mi mater ako je ovo ekvivalent. A i isti ti je primer kao malopre.

16. Ako neko uradi nešto iz afekta i nakon toga kaže da bi ponovio to, isti je kao i onaj koji je to uradio sa predumišljajem, to nisam ja rekao, to je rekao neko mnogo pametan mnogo pre mene.

17. ada, ja sam prije pet strana napisao da sam ovdje da bih vas zezao :)

18. Ko da raspravljate o Karenjinoj, uživeli se maksimalno. Čas' trol izuzecima.;)

19. Па добро Панинаро, али онда не капирам што си био увређен када је Чавез рекао да је свако ко оправдава потез, заправо ментална сиротиња. Поготову ако не мислиш тако.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.