Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
za mene je ovo bukvalno na skali od 1 do 10 neferpleja jako jaka 9ka.. stvarno ne znam šta gore i pičkastije može da se uradi...ne računam ubilačke startove sa leđa nego ovako neke poteze
Jeste i to bilo lol, ja te pitao lepo je l' hiperbola(znao sam da jeste, ali je to preterivanje bilo čak i za hiperbolu) ti čini mi se reče da nije, ili mi ne odgovori pa sam se zabrinuo lolol.
Pa to stvarno da nije hiperbola, bila bi patologija!
A nemam sina pa da mogu da uporedim, i vidim da li sam toliko bolestan ;-)))))
EDIT: Tako ponekad napišem nešto u brzini kao ovo poređenje za švercovanje i krađu, koje ispadne nezgrapno, i u neskladu sa mojim mišljenjem i ponašanjem. Ipak poenta tog poređenja bi trebalo da ti je jasna. Ti si otišao u pogrešnom smeru kao i kod Noleta, pa si analizirao bukvalno.
e iznajmite neku sobu vas dvoica...
Istina, dvojica su se tako smuvala.
i ozenila
http://images.whereilive.com.au/images/uploads/2009/03/05/4f11c008cfe0d92f9cdad5eaa8da1ef1_resized.jpg
Морални патуљак.
Osim ovoga koliko govedo moraš da budeš da bi se odma posle toga bunio što tvoji saigrači hoće da puste protivnika da daju gol
Ja mislim da je ipak kriv vakuum u njegovoj glavi, a ne nedostatak vaspitanja.
edit: Potpuno sam ubedjen da on nije imao pojma sta je uradio.
Šta treba dodatno objašnjavati? Truћ i Dog su rekli suštinu. A zašto nema teme o Maradoni ili Anriju? Bilo je prilično davno, ako ima mnogo šta da se kaže, ne vidim problem da se otvori tema. Mnogi ovde ne pamte ni Mundijal '98. Poslednji slučaj se desio pre par dana, zato, i ne samo zato, je tema o njemu.I pamtiće se dok se igra fudbal, kao i prethodna dva, uostalom.
Ma kako nije bre. Pa on je lik koji je i povredio protivnika na prvom mestu, zbog njega je i dosudjena sudijska lopta. I te kako je bio svestan situacije. Nije taj lik glup, samo nema trunke morala.
Pa dobro, covek dao gol, a posle jos 2. Tako da ovi mojne da se zale...
ahahahhahahha čuj porede Maradonu sa ovim izrodom... e neznalice... Maradonin potez je spretnost a ovo je totalna bijednost.
Stvarno bre, sta poredite Maradonu sa ovom sisicom. A i Maradona je na istoj rekmi dao najlepsi gol ikad.
http://www.youtube.com/watch?v=BfgYnP99doM&feature=related
Partizan - Hajduk Kula 2003., 0:1 gubimo (Partizan). I sad povredi se jedan igrač Hajduka, izbiju loptu u aut. Kad je izašao taj igrač van terena, Čakar lepo, umesto da vrati njima loptu, dobaci Andriji Delibašiću, ovaj do Radovića, nikog nema na nji'ovoj polovini, Miroslav sam da gol. Jebiga, trebalo nam :D
Фер плеј.
http://www.youtube.com/watch?v=jPk-wmqP5ec
Rezultat njihovog nefer-pleja isti, dali su po gol i ne kaju se zbog toga, a meni bitniji rezultat od načina.
Ми смо стока и тако смо у могућности !
Ti si negde ispao iz sinhronizacije sa temom i sadržajem.
Isti rezultat to što se ovaj skenjao zbog toga što je uradio i što su pustili gol da se da sa Adrianovim?
Rezultat je nepravedan gol. Boli me kurac da li je imao 40m trčanja da razmisli o tome što radi ili je to uradio bez razmišljanja.