Znaci ne kakve biste kazne propisali.. dobro, moze malo i to, ali ne da zaspete temu time. Vec s psiholoske tacke gledista, o ovom poremecaju, njegovim uzrocima i slicno.. Postavih ovo pitanje i na temi 'Crna hronika', ali me iskulirase, a i nije bas za tu temu, jer je pitanje uopsteno, a tamo je rec o zasebnim slucajevima.
- М♦
Vukajlijo vukajlijo ko bi tebe ostavio, vukajlijo oooooj rodni sajtu moj. Nema veze s temom, ali čisto da pomenem
i češće ćeš da vidiš matorca u bmw-u kako vozika klinku od 18 godina nego neku kuguarku sa klincemJa baš mislim da ovo nije istina...ustvari, verovatno ima više matoraca koji šetaju klinke, al verujem i da ima baš brdo kuguara koji se jebu sa klincima samo što to ne pričaju na sva usta....poznato je da muški vole malo više da se pohvale kad su te stvari u pitanju nego žene.
A ovi o kojima je tema...nem pojma...pogotovo su mi neobjašnjivi ovi koji to rade sa bebama od godinu-dve ili sa decom koja su ometena u razvoju...kako im to padne na pamet?
I jel se meni čini ili u slučaju napastvovanja pedofila da je otprilike jednak broj muške i ženske dece?
Ja baš mislim da ovo nije istina...ustvari, verovatno ima više matoraca koji šetaju klinke, al verujem i da ima baš brdo kuguara koji se jebu sa klincima samo što to ne pričaju na sva usta....poznato je da muški vole malo više da se pohvale kad su te stvari u pitanju nego žene.U stvari u pravu si,hvala na ispravci.

Da Rale, ali samo ako je u pitanju neko mladji od osamnaest, ja mislim... ali recimo sta navede zrelog muskarca da siluje devojcicu od jedanaest godina, kao sto vele danasnje vesti da se desilo u Velikoj Britaniji?
Pezose, broj napadnute dece, decaka i devojcica je slican, ali je napadac u ogromnoj vecini slucajeva muskarac.
Чек, бре, какве везе има са педофилијом то кад неки маћори буџа зиво спонзоруше од 18, 19, 20 година у новом бемвеу? Воли човек младо женско тело, девојке у тим годинама су већ жене, а не деца. Мени је то ок, скидам капу и ја би волео да кад будем имо 50 дина имам чиме да привучем младе сочне цупике.
Pezose, broj napadnute dece, decaka i devojcica je slican, ali je napadac u ogromnoj vecini slucajeva muskarac.Na to sam i mislio, na žrtve...da je sličan broj muške i ženske dece koja su napastvovana podrazumevajući da je napasnik muškarac.
Da slažem se da je u velikoj većini slučajeva napadač muškarac, kao što je u većini slučajeva čedomorstva izvršilac žena...samo kažem čisto onako, ne pokušavam da oblatim ženski rod he he