Pedofilija
  • Majakovska

Znaci ne kakve biste kazne propisali.. dobro, moze malo i to, ali ne da zaspete temu time. Vec s psiholoske tacke gledista, o ovom poremecaju, njegovim uzrocima i slicno.. Postavih ovo pitanje i na temi 'Crna hronika', ali me iskulirase, a i nije bas za tu temu, jer je pitanje uopsteno, a tamo je rec o zasebnim slucajevima.

• Makaronac

"Prava ljubav godine ne broji", reče Željko Samardžić i metnu u tinejdžerku.

EDIT: Kad vidim da dobra matorka iskorištava momka od 19-20 godina, pa i ispod 18, to podržavam. Jebi mali dok se ne ogadi!

• Majakovska

Ja rekoh s aspekta psihologije, a ne Zeljka Samardzica :)

• омбре

пааа, можда сам и ја некад злзлзазл, али не знам...

• Petar Pan Pezo$

pedofilija u smislu obljube maloletne nemoćne dece ili u smislu kad se matora konjina od 45 zalepi za klinku od 19...i obrnuto, kad kokoška kojoj prošli svi vozovi uvati nekog balavca da ga vrti oko malog prsta?

• Majakovska

Mislim na obljubu dece..ona mozda ima pileci mozak, ali da devetnaest godina se racuna da si u stanju da donosis odluke za sebe, dakle legalno je i svodi se samo na pitanje morala, dok je ovde u pitanju nesto dublje

• Radiationworker

Ja mislim da su to veoma povučeni likovi,zarobljeni negde u detinjstvu mozgom.

E sad kako vreme odmiče to postaje sve napadnije,i češće ćeš da vidiš matorca u bmw-u kako vozika klinku od 18 godina nego neku kuguarku sa klincem (osim ako dobro jebe).

Šta znam,jebi ga.

• Majakovska

Upravo to, Makarone.. nisu to dupli standardi nego ce i mali da se oseca samopouzdanije sto je jebo milfacu, dok ce osamnaestogodisnjakinja da se gadi sama sebi jer je s matorcem... ali nije to tema, vratite se na temu.

• омбре

Jebi mali dok se ne ogadi!

то бре ! док још клизи

• Mr.RaleQ

Prvo da vam kazem da je "consent limit" u Srbiji 14 godina. Dakle svaka osoba od 14 godina ili starija, u ocima zakonodavca, a samim tim i drzave, je sposobna da sama odluci da li ce da jebe ili bude jebana.

• М♦

Vukajlijo vukajlijo ko bi tebe ostavio, vukajlijo oooooj rodni sajtu moj. Nema veze s temom, ali čisto da pomenem

• Petar Pan Pezo$

i češće ćeš da vidiš matorca u bmw-u kako vozika klinku od 18 godina nego neku kuguarku sa klincem

Ja baš mislim da ovo nije istina...ustvari, verovatno ima više matoraca koji šetaju klinke, al verujem i da ima baš brdo kuguara koji se jebu sa klincima samo što to ne pričaju na sva usta....poznato je da muški vole malo više da se pohvale kad su te stvari u pitanju nego žene.

A ovi o kojima je tema...nem pojma...pogotovo su mi neobjašnjivi ovi koji to rade sa bebama od godinu-dve ili sa decom koja su ometena u razvoju...kako im to padne na pamet?
    I jel se meni čini ili u slučaju napastvovanja pedofila da je otprilike jednak broj muške i ženske dece?

• Radiationworker

Ja baš mislim da ovo nije istina...ustvari, verovatno ima više matoraca koji šetaju klinke, al verujem i da ima baš brdo kuguara koji se jebu sa klincima samo što to ne pričaju na sva usta....poznato je da muški vole malo više da se pohvale kad su te stvari u pitanju nego žene.

U stvari u pravu si,hvala na ispravci.

• Majakovska

Da Rale, ali samo ako je u pitanju neko mladji od osamnaest, ja mislim... ali recimo sta navede zrelog muskarca da siluje devojcicu od jedanaest godina, kao sto vele danasnje vesti da se desilo u Velikoj Britaniji?
    Pezose, broj napadnute dece, decaka i devojcica je slican, ali je napadac u ogromnoj vecini slucajeva muskarac.

• menijesamodosadno

Чек, бре, какве везе има са педофилијом то кад неки маћори буџа зиво спонзоруше од 18, 19, 20 година у новом бемвеу? Воли човек младо женско тело, девојке у тим годинама су већ жене, а не деца. Мени је то ок, скидам капу и ја би волео да кад будем имо 50 дина имам чиме да привучем младе сочне цупике.

• Radiationworker

Mislim da je to neki psiho poremećaj,nejebica,dođi čika da bonu i taj fajzen.

Al isto tako mislim da je kastracija najbolje rešenje.

• Petar Pan Pezo$

Pezose, broj napadnute dece, decaka i devojcica je slican, ali je napadac u ogromnoj vecini slucajeva muskarac.

Na to sam i mislio, na žrtve...da je sličan broj muške i ženske dece koja su napastvovana podrazumevajući da je napasnik muškarac.
    Da slažem se da je u velikoj većini slučajeva napadač muškarac, kao što je u većini slučajeva čedomorstva izvršilac žena...samo kažem čisto onako, ne pokušavam da oblatim ženski rod he he

• Mr.RaleQ

Mrzi me da diskutujem.

• Petar Pan Pezo$

diskutuj rale, ispričaj nam svoje bogato iskustvo!