Prijava

Znaci ne kakve biste kazne propisali.. dobro, moze malo i to, ali ne da zaspete temu time. Vec s psiholoske tacke gledista, o ovom poremecaju, njegovim uzrocima i slicno.. Postavih ovo pitanje i na temi 'Crna hronika', ali me iskulirase, a i nije bas za tu temu, jer je pitanje uopsteno, a tamo je rec o zasebnim slucajevima.

"Prava ljubav godine ne broji", reče Željko Samardžić i metnu u tinejdžerku.

EDIT: Kad vidim da dobra matorka iskorištava momka od 19-20 godina, pa i ispod 18, to podržavam. Jebi mali dok se ne ogadi!

Ja rekoh s aspekta psihologije, a ne Zeljka Samardzica :)

пааа, можда сам и ја некад злзлзазл, али не знам...

pedofilija u smislu obljube maloletne nemoćne dece ili u smislu kad se matora konjina od 45 zalepi za klinku od 19...i obrnuto, kad kokoška kojoj prošli svi vozovi uvati nekog balavca da ga vrti oko malog prsta?

Mislim na obljubu dece..ona mozda ima pileci mozak, ali da devetnaest godina se racuna da si u stanju da donosis odluke za sebe, dakle legalno je i svodi se samo na pitanje morala, dok je ovde u pitanju nesto dublje

Ja mislim da su to veoma povučeni likovi,zarobljeni negde u detinjstvu mozgom.

E sad kako vreme odmiče to postaje sve napadnije,i češće ćeš da vidiš matorca u bmw-u kako vozika klinku od 18 godina nego neku kuguarku sa klincem (osim ako dobro jebe).

Šta znam,jebi ga.

Upravo to, Makarone.. nisu to dupli standardi nego ce i mali da se oseca samopouzdanije sto je jebo milfacu, dok ce osamnaestogodisnjakinja da se gadi sama sebi jer je s matorcem... ali nije to tema, vratite se na temu.

Jebi mali dok se ne ogadi!

то бре ! док још клизи

Prvo da vam kazem da je "consent limit" u Srbiji 14 godina. Dakle svaka osoba od 14 godina ili starija, u ocima zakonodavca, a samim tim i drzave, je sposobna da sama odluci da li ce da jebe ili bude jebana.

Vukajlijo vukajlijo ko bi tebe ostavio, vukajlijo oooooj rodni sajtu moj. Nema veze s temom, ali čisto da pomenem

i češće ćeš da vidiš matorca u bmw-u kako vozika klinku od 18 godina nego neku kuguarku sa klincem

Ja baš mislim da ovo nije istina...ustvari, verovatno ima više matoraca koji šetaju klinke, al verujem i da ima baš brdo kuguara koji se jebu sa klincima samo što to ne pričaju na sva usta....poznato je da muški vole malo više da se pohvale kad su te stvari u pitanju nego žene.

A ovi o kojima je tema...nem pojma...pogotovo su mi neobjašnjivi ovi koji to rade sa bebama od godinu-dve ili sa decom koja su ometena u razvoju...kako im to padne na pamet?
I jel se meni čini ili u slučaju napastvovanja pedofila da je otprilike jednak broj muške i ženske dece?

Ja baš mislim da ovo nije istina...ustvari, verovatno ima više matoraca koji šetaju klinke, al verujem i da ima baš brdo kuguara koji se jebu sa klincima samo što to ne pričaju na sva usta....poznato je da muški vole malo više da se pohvale kad su te stvari u pitanju nego žene.

U stvari u pravu si,hvala na ispravci.

Da Rale, ali samo ako je u pitanju neko mladji od osamnaest, ja mislim... ali recimo sta navede zrelog muskarca da siluje devojcicu od jedanaest godina, kao sto vele danasnje vesti da se desilo u Velikoj Britaniji?
Pezose, broj napadnute dece, decaka i devojcica je slican, ali je napadac u ogromnoj vecini slucajeva muskarac.

Чек, бре, какве везе има са педофилијом то кад неки маћори буџа зиво спонзоруше од 18, 19, 20 година у новом бемвеу? Воли човек младо женско тело, девојке у тим годинама су већ жене, а не деца. Мени је то ок, скидам капу и ја би волео да кад будем имо 50 дина имам чиме да привучем младе сочне цупике.

Mislim da je to neki psiho poremećaj,nejebica,dođi čika da bonu i taj fajzen.

Al isto tako mislim da je kastracija najbolje rešenje.

Pezose, broj napadnute dece, decaka i devojcica je slican, ali je napadac u ogromnoj vecini slucajeva muskarac.

Na to sam i mislio, na žrtve...da je sličan broj muške i ženske dece koja su napastvovana podrazumevajući da je napasnik muškarac.
Da slažem se da je u velikoj većini slučajeva napadač muškarac, kao što je u većini slučajeva čedomorstva izvršilac žena...samo kažem čisto onako, ne pokušavam da oblatim ženski rod he he

Mrzi me da diskutujem.

diskutuj rale, ispričaj nam svoje bogato iskustvo!