Prijava


menijesamodosadno

Чек, бре, какве везе има са педофилијом то кад неки маћори буџа зиво спонзоруше од 18, 19, 20 година у новом бемвеу? Воли човек младо женско тело, девојке у тим годинама су већ жене, а не деца.

To sam i ja rekla, i to nije tema ovde, vec mislim na silovanja dece kao i seks s osobama koje nisu dovoljno zrele za takve odluke.

Pedofilija je zverstvo koje ne može da počini normalan čovek. Ako vas nešto zanima iz prve ruke o tome kako je biti žrtva pedofila (u smislu deteta i u smislu porodive deteta) pogledajte http://www.facebook.com/groups/zamarijinzakon/

Kao što znate, na ovom sajtu je pedofilija zabranjena kao i incest i još neke teme. Moj lični stav je da pedofile treba smatrati apsolutno nekorisnim i opasnim životinjama i kao takve ih treba i tretirati. E sad, u svetlu rečenog, ostavljam temu aktivnom ali vodite računa da se ovde ne provuku neki stavovi koji su nezdravi jer će biti sankcionisani.

Ja ne znam čemu velika polemika. Silovatelje i pedofile bih ubijao na licu mesta. To nisu ljudi, nego zveri i ne zaslužuju da žive. Prosto i jednostavno. Samo bih zamolio da mi se neko sad ne prikači sa onom liberalnom pričom kako je ljudski život svetinja i slične pičke materine.

meni nije pedofilija ako on ima 60, a ona 18.

Kao što znate, na ovom sajtu je pedofilija zabranjena kao i incest i još neke teme

vodite računa da se ovde ne provuku neki stavovi koji su nezdravi jer će biti sankcionisani.

dafak?
aj pojasni, 'leba ti.
je l' ovo vukajlija postala pravoslavlje.rs ili šta?
"nezdravi" stavovi?
na osnovu čega nezdravi? "zdravog" razuma?
zabranimo incest, zatvorimo temu o igri prestola! to je bolesno.

avaj.

ja inače jako volim malu decu i volim da ih gnjavim i smaram, al nekad imam trip da ako uzmem dete u krilo ili tako nešto da će neko da pomisli da sam nastran

Ja ne znam čemu velika polemika.

Polemika je o tome sta izaziva ovakva stanja svesti kod coveka

Људи су сами по себи много чудна и изопачена створења. Кад кажем људи, мислим на све нас. Много ствари не знамо о себи, ко зна какве све перверзије и болештине чуче у нашој подсвести чекајући да буду откривене, а које могу да нас ''пале''. Једна од одлика здраве личности је и управо моћ да кад откријеш такав неки нагон, успеш да га савладаш и исконтролишеш, останеш ''нормалан'' ваљда.
Јеботе, ако мене пали нешто овако (а не пали ме лоло, наводим пример само)
http://www.monochrom.at/english/pictures/pussy-foot.jpg
нећу да идем и женама одсецам стопала и после да дркам по њима.

Педофили, између осталих, фејлују да потисну то у себи (ако је уопште могуће, пре него оде маст у пропаст)

Ово ја причам лаички, капирам да је сам поремећај много комплекснији. Али, волео бих да чујем неког психолога шта има да каже, будући да ме сама психологија привлачи.

Nebitna mislim da je bolest u pitanju i ništa drugo. Ne mogu da tvrdim da li je urođeni poremećaj ili je čak i u stanju da se razvije sa godinama.

mjsd.. what if I told you da nisi poremećen? :)

Ja ne znam čemu velika polemika. Silovatelje i pedofile bih ubijao na licu mesta. To nisu ljudi, nego zveri i ne zaslužuju da žive.

НЕ! НИКАКО!
Треба да умру пооолааако, у мукама. Сад ће неко да каже да сам болесни садиста, ал много ме боли курац.
Стварно не заслужују ни живот, а ни брзу и лаку смрт.

У Арабији ако сазнају да си педер силује те група чувара закона лололо, а често и кубију, казна за мужеложништво је смерт, па тако и са овима, педо бан, сило бан.

menijedamodosadno, imamo otprilike slicne stavove... medjutim, recimo da pedofil izvali da ga loze deca.. u pocetku smatra da je to bolesno.. medjutim, s godinama, samo na to mu se dize i ne uspeva da se seksualno zadovolji, gubi razum, a epilog je uzasan.. E sad, pitanje je je li to izlecivo, i da li bi oni trebalo da odu kod psihologa ili psihijatra na samom pocetku ili kako vec..

НЕ! НИКАКО!
Треба да умру пооолааако, у мукама. Сад ће неко да каже да сам болесни садиста, ал много ме боли курац.
Стварно не заслужују ни живот, а ни брзу и лаку смрт.

Drogirani nisam ni mislio da mu olakšavam muke.

mjsd.. what if I told you da nisi poremećen? :)

Наравно, нико није, сви смо узорни грађани и чланови друштва, успешни лекари, правници, професори, све док нас не увате на делу :Д

Moj lični stav je da pedofile treba smatrati apsolutno nekorisnim i opasnim životinjama i kao takve ih treba i tretirati.

sa ovim se slažem. inače sve seksualne nastranosti treba zabraniti, osim biseksualnih zgodnih djevojaka, njima je dozvoljeno postojanje i nastrano ponašanje :)

Evo da kazem nesto o kaznama uopsteno. Svaka kazna mora da bude humana, pravedna i srazmerna.

Sad to znaci sledece:
1. Humana, znaci bez smrtne kazne, mucenja, ponizavanja, sakacenja i bilo cega slicnog sto ne pripada razumnim ljudima 21. veka.

2. Pravedna i srazmerna, znaci da kazna bude razumna, prema zakoniku i da bude srazmerna sa delom. Dakle ne ista kazna za silovanje sestogodisnjaka i za pokazivanje polnog organa pred grupom devojcica.

Sad u skladu sa svime ovime, po nekom mom misljenju kazna za laksu pedofiliju (znaci bez silovanja) treba da budu:
1. umeren zatvor + lecenje
2. nadzor nakon pustanja na slobodu
3. zabrana rada sa decom i u blizini mesta gde deca obitavaju (bilo sta blizu skola, igralista, igraonica, parkova itd.)

Za teze slucajeve:
1. teza zatvorska kazna + lecenje (pokusaj)
2. nadzor
3. zabrana rada sa decom i u blizini mesta gde deca obitavaju (bilo sta blizu skola, igralista, igraonica, parkova itd.)
4. hemijska kastracija (po potrebi)

Znaci hemijska, jer je prava kastracija varvarziam.
U slucaju povrata, obavezna je hemijska kastracija i duzi zatvor.

Drogirani nisam ni mislio da mu olakšavam muke.

Тако већ може. :)

L@ki

У Арабији ако сазнају да си педер силује те група чувара закона лололо, а често и кубију, казна за мужеложништво је смерт, па тако и са овима, педо бан, сило бан.
malopre
.

Nisi rekao da li se i ti slazes s ovim?
A i zar i ti cuvari nisu pederi ako ga siluju, ili trolujes?
Dobro Rale, SKONTALI smo da studiras pravo, ne patispanjisi :)