Prijava

Рале, мора да си гласао за ЛДП на изборима.

@РалеЉ
Видим да си учио кривично. :)

jebač ga provalio.
svi bi ste vi klali i sakatili pedofile kada bi vaše djete bilo u pitanju.

Видим да си учио кривично. :)

Da, ali se ovo slaze sa mojim licnim stavovima.

svi bi ste vi klali i sakatili pedofile kada bi vaše djete bilo u pitanju.

To da. Ali ovako, apstraktno gledano, kazne sakacenja i smrtna kazna ne pripadaju u danasnjem svetu. Barem ne u zemljama koje nisu Pakistan ili Iran ili sta vec.

Država nam je i propala zbog ovakvih kao što je Rale.

ja uvek volim da se osvrnem na primer iz moje okoline...gde je nastavnik Štasni 30 godina bludničio isključivo sa muškim đacima, a bio nam bukvalno ko najbolji drug...a uvek je znao da izabere neke za koje je znao da neće smeti da pisnu nikome o tome šta im radi. Da ne ponavljam sad priču 100 puta sam je pričao...
inače devojčice nije podnosio haha, mi muški sa njim na času gledali porno časopise, pričali o seksu, o svemu, svi sedeli napred kod njega, a ženske nisu smele da pisnu na času, maltretiro ih i svašta nešto i to nam bilo do jaja jer kod svih ostalih nastavnika pišulje su bile povlašćene u odnosu na nas.
A jednom ga mi pitali kao ''štale jel jebeš neke ribe'', a on nam kaaže ''ma imam neku engleskinju sad trenutno, sva je mala, sitna nema ni metar i po, nema ni sise ravna ko daska i ima kratku kosu ko neki dečak al nije loša hehe''....deset godina mi je trebalo da provalim da je on tada pričao o nekom klincu a ne o nekoj engleskinji.
Inače i za još jednog nastavnika se sumnjavlo da je pedofil isto iz moje osnovne al on je bio i direktor itd....al on je baš očigledno voleo da gleda u napupele bradavice od devojčica, i uvek ih stavljao te sisatije kod njega ispred katedre da sede....i sve imale petice iako tada nisu znale ni da drkaju a kamoli da seku testerom nešto. To nastavnik iz tehničkog bio.

Јебеш ти то, гледај како би теби било, па тек онда како би се понашао кад би се то десило неком тамо.

Zbog takvih kao sto si ti propasce nam svet.

Smrtna kazna. I sta, osudis pogresnog coveka, kako ces to da ispravis?
Sakacenje. Osudis pogresnog? Sta vratices mu ruke, noge, kurac?

Jebem vas u usta nazadna.

Pedofile u zatvor i na lecenje. Silovatelje isto to uz hemijsku kastraciju. Ako je neko bas ucinio neki gnusan zlocin, dozivotan zatvor.

prije par godina je jedan zatvorenik zatvora kod nas zbog promaje ostao zakočene i iskrivljene vilice. ima sakaćenja i kod nas, samo je suptilnije od odsjecanja kurca na panju.

haahahahahahhaah
Rale idi palamudi negde drugo

Јебеш ти то, гледај како би теби било, па тек онда како би се понашао кад би се то десило неком тамо.

Pa kako bi bilo tebi da te neko osudi na smrt ili na sakacenje a ti nisi kriv? Valjda znas koliko pogresnih osuda se desi svake godine.

. medjutim, recimo da pedofil izvali da ga loze deca.. u pocetku smatra da je to bolesno.. medjutim, s godinama, samo na to mu se dize i ne uspeva da se seksualno zadovolji, gubi razum, a epilog je uzasan.. E sad, pitanje je je li to izlecivo, i da li bi oni trebalo da odu kod psihologa ili psihijatra na samom pocetku ili kako vec..

И ја би хтео да чујем одговор на ово, али сумњам да постоји неки конкретан

Опет боље смртна казна него доживотна.
Елем, силовање је јебено, јер не постоји ништа теже за доказивање у целокупном правосудном систему било које земље.
Али силоватељима и педофилима у поврату обавезно сећи курац и терати их да га онако живог поједу.

Опет боље смртна казна него доживотна.

Kojom logikom? Nevinog coveka mozes da pustis sa robije, a da ga vratis u zivot ne mozes nikako.

Али силоватељима и педофилима у поврату обавезно сећи курац и терати их да га онако живог поједу.

Hemijska kastracija hoces reci? :)

Veverica je bas mastovit decak :)

Smrtna kazna ili doživotna, pa bi vidjeli da li bi ostali smjeli to da rade!
Dok ne zapretiš, ništa nisi uradio. Kao u Kini za drogu, diluj brate ali ako te uhvate, odmah te streljaju. Zato i nema tamo tih "akcija".

Знате шта би ја педофилу одрадио :) одсјеко би му курац, и сваки дан би му доводио 15 најљепших десетогодишњака које нађем да играју око њега сваки дан а да је он завезан мајку ли му његову усрану!

nije fazon u odsjecanju kurca. muda su problem. nemojte da zalazimo u biologiju.

Kojom logikom? Nevinog coveka mozes da pustis sa robije, a da ga vratis u zivot ne mozes nikako.

Au bre čoveče uhvatio si se tog nevinog ko pijan plota. Čak ni u ovom našem trulom pravosudnom sistemu ja još nisam čuo da se za nekog ispostavilo da je nevin, a optužen za pedofiliju.

a šta sa ovima za koje se dokaže da su počinili blud?