Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
jesi jesi:)))))vidite,devojke, ja uvek znam na koja vrata da zakucam:)))gde ima vrhunskog sexa:)
Eli, nisi svesna koliko te mrzim u ovom trenutku. =)))))))
Sad više ne mogu da ti kažem ono "ne kudi konja...." :))))))
Pa verovatno može, ali si tražen u sekti, radi nekih formalnosti. :))))))))))))))
Daš malo?
Bože, zaboravih da apstiniram.
To ova Marija.....
opet vi sex?
posle energija ovo, energija ono...ccc
gnusno gnusno
ju ju ju ju ju
Pozivam Predrazinja da prihvati funkciju druida sekte? To je važna pozicija, a i jedino je muško trenutno aktivno na temi. =)
Energy, nadam se da si pročitala šta obuhvata inicijacija... ;)
Nisam, al ja ne umem da kazem ne :)
Da, Ppredrazinjo, to vise ne mozes da kazes:))))Energijo, tebi pored Duleta ne fali sex,zato zezas:))))
Prihvatam i zaklinjem se da ću savesno iz(s)vršavati svoje obaveze :)))))))
Ah, pricaj mi jos o mom lepom zivotu :)))
Pa kad umem da biram :)
Znači, energija nam je lepo vaspitana, ne zna da kaže NE :))))
Imam dobru dusu :))
Energy, brže na edukaciju malo unazad.:))))
I ne gadi se više na seks da ne pomislimo da si fina pa te slučajno iskvarimo:)))
A šta druid treba da radi u opisu radnog mesta?
I dovljno energije :)))
E ostah ja, ko siroče. Ova ima Duleta, ova Peđu, ova apstinira...e, Marija moja...još samo i prstići da te izdaju...da ne možeš da kucaš više, to jest... =)))
Marija, sta mislis o trojkama, pogled i namig? ;)
i obliz usana :))))
Da zovemo ladjara sa chata, marija? :))))))
Energijo, večeras sve najbolje!
cccc
Lele