Optimizam, optimisti i gledanje na život dečijim očima

1. Sam naslov kaže, ovde samo lepe i srećne vesti/stvari, podelite svoja optimistična razmišljanja. U moru loših događaja što se ovih dana izdešavalo hajde da ubijemo i samosažaljenje i da se uzdignemo iznad svega toga. :)
    Kačite lepe slike, pišite lepe tekstove, podelite lepa razmišljanja i sve ono što vas čini srećnim. :)
    Molim Bušida i ostale pesimiste da svojim pesimizmom i lošim razmišljanjima ne ruše koncept teme. Hvala.

Danas ću da pevam, plešem, prepraviti staru odeću i dati kome je to potrebno.

2. Одлична тема. Ја сам се баш нешто скењао. Контао сам да не можемо да победимо Бамберг у гостима, али ми се сад вратила нада. Требаће нам доста поена споља, али биће то добро.

3. @Kalašnjikov
    Evo ti osmeh :D
    Trućko, tako se razmišlja. :)

4. Nemam para, al' biće za kiflu!!

5. Кифла је најбоља ствар на свету. Не знам зашто ико једе хлеб кад постоји кифла.

6. Увек треба рећи ко зна зашто је то добро и све ће то доћи на своје. Сутра је нови дан и јутро је паметније од вечери. Шта имамо од нервирања? Нервирањем ништа нећемо постићи, само безвезе губимо живце, а ништа не мењамо. Ево, нпр. сад ће да падне снег и треба сви да се радујемо и да причамо како ће то бити лепа слика, а не да ћемо губити време у превозу или ћемо негде остати завејани. Доста нам је тог негативизма којим нас гађају са свих страна. Какве су ти мисли, такав ти је и живот. Тако је рекао отац Тадеј и то је најпаметнија изрека којом треба да се водимо у животу. Ја ћу сад да скувам кафу и да слушам неке старе песме на јутјубу што су некад биле популарне и биће ми дивно, а ко ме воли, воли ме, ко не воли, боли ме! Поздрав за све добре људе и оптимисте!

7. e, sviđa mi se što trućka sad svi zovete trućko

8. Увек треба рећи ко зна зашто је то добро и све ће то доћи на своје. Сутра је нови дан и јутро је паметније од вечери. Шта имамо од нервирања? Нервирањем ништа нећемо постићи, само безвезе губимо живце, а ништа не мењамо. Ево, нпр. сад ће да падне снег и треба сви да се радујемо и да причамо како ће то бити лепа слика, а не да ћемо губити време у превозу или ћемо негде остати завејани. Доста нам је тог негативизма којим нас гађају са свих страна. Какве су ти мисли, такав ти је и живот. Тако је рекао отац Тадеј и то је најпаметнија изрека којом треба да се водимо у животу. Ја ћу сад да скувам кафу и да слушам неке старе песме на јутјубу што су некад биле популарне и биће ми дивно, а ко ме воли, воли ме, ко не воли, боли ме! Поздрав за све добре људе и оптимисте!

Ово је толико оптимистично да мислим да тролујеш. о.О

9. He he a koji su to lekići?
    edit:
    http://www.youtube.com/watch?v=FLp4_wGt0QI
    Čak lepu relax muziku zna...

10. Ajde što spemuješ tim negativizmom? Kačiš sekte koje propagiraju pesimizam!

11. Ne, to je obrnuta psihologija, slušaš tešku muziku, pesimizam i to. Klin se klinom izbija. Poslušaš 10 puta sve ove pesme što sam okačio, i za 15 godina ti bude bolje :)

12. Optimizam, optimisti i gledanje na život dečijim očima

možda ako si dete.

13. "Reci mi šta si uradio ako ti život prođe u nervozi, šta si uradio kad zatvoriš oči pred ljudima dobrim, neka se loše misli sklone ne treba ti to i jedan osmeh dovoljan je i ceo svet je tvoj..." Parampam ojea :D

14. "Reci mi šta si uradio ako ti život prođe u nervozi, šta si uradio kad zatvoriš oči pred ljudima dobrim, neka se loše misli sklone ne treba ti to i jedan osmeh dovoljan je i ceo svet je tvoj..." Parampam ojea :D

http://www.memecreator.org/static/images/memes/352246.jpg

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.