Optimizam, optimisti i gledanje na život dečijim očima

1. Vučica21
    "Reci mi šta si uradio ako ti život prođe u nervozi, šta si uradio kad zatvoriš oči pred ljudima dobrim, neka se loše misli sklone ne treba ti to i jedan osmeh dovoljan je i ceo svet je tvoj..." Parampam ojea :D

kad mi je umrla baba, smijao sam se ko lud, konto okej je, zivot je takav, sta sad, keva me ubila od batina.

2. :P ćuti tu i pevaj :)

3. Smemo li da kačimo ovde nešto od vladike Nikolaja? Ili od Oca Tadeja, nekako mi se kompilacija "Kakve su ti misli" čini u duhu teme.

4. Vučica je u ovom fazonu, otkriJo sam tajnu njenog optimizma!
    http://www.youtube.com/watch?v=LQKBUt30oic

5. @Stog sena
    Ne mogu da odgledam ni jedan video dok ne kupim nov monitor za komp. Ali dobro mi je ovako, manje se struje potroši. :)

6. "...Jer nećeš ostaviti duše moje u paklu, Niti ćeš dati da svetac tvoj vidi trulost..."

Mene ovo uvek oraspoloži. haha

7. OPTIMIZAM I VERA! VERUJ I OSTVARIĆE SE
    http://youtu.be/5lvU-DislkI

8. Vučice moraš odgledati taj klip, govori o tebi jbt :)

9. Optimizam u sebi uvek krije pritajenu dozu kukavičluka. Budi muško i izađi kroz prozor.
    http://www.youtube.com/watch?v=2b8fZay12G8

10. Smem ja dokačim sise,svi vole sise?

11. Може сисе, али само ако си женско и ако не гледају доле. Само оптимистично!

12. Sa uvodnog posta:

Molim Bušida i ostale pesimiste da svojim pesimizmom i lošim razmišljanjima ne ruše koncept teme. Hvala.

Kako bih demantovao ove optužbe protiv mog slobodarskog duha i pozitivnog razmišljenja usmerenog u pravcu erekcije, želim da doprinesem temi.

Probudio sam se prekriven aurom njenog anđeoskog postojanja. Meškoljila se kada je otvorila oči, a zatim je podigle svoje nago telo i usmerila ga u pravcu kuhinje. Nije je bilo neko vreme, a ja sam te momente neizrecive praznine, pokušavao da popunim pukim opažanjem sitnica koje je pružalo jutro.
    Sunčevi zraci su se probijali između zavesa i milovali moju mladu kožu. Ono što je ostalo u flaši vinjaka bilo je more neispijenih strasti.
    Vazduh je mirisao na njeno prisustvo.
    Prdnuti u takvom momentu bilo bi gore nego nacrtati brkove Mona Lizi.
    Suzdržao sam se.
    Vratila se.
    Nosila je činiju jagoda sa šlagom, a spremila je tu poslasticu isključivo za mene.
    Ipak smo ih jeli zajedno i mazali se šlagom pomalo.
    Tako slatki od šlaga.
    Tako zaljubljeni.
    Plivali smo u jezeru strasti.

Negde oko podneva se obukla. Bilo mi je tesko da pomislim da ću ostatak dana provesti bez nje.
    Pogledala me je tim pomalo tužnim očima. Poljubio sam je.
    Otvorio sam joj vrata i ćuteći je pustio da izađe.

-Volim te mačkice. - rekoh joj.

-I ja tebe. Ti si najbolji brat kojeg jedna sestra može imati. - reče, pre nego je utonula u beskrajnu tamu odlazaka i isčekivanja povrataka.

13. Нема шта, вучице. Очигледно си се огрешила о Бушида и ред би био да му се извиниш.

14. Њааааааах, предвидиво! Нусми!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.