Prijava

Koji igrač po vašem mišljenju najoriginalnije proslavlja gol?

Meni je lično najdraža Đilardinova violina.

е није лоша тема.

једна од легендарнијих је оно кад ромарио бебето и још један носе децу. има прича наравно иза тога, мислим да се бебету родила беба хехе. или ромариу.

и онај данац каце онако пружио као кејт винтслет кад тражи ди каприу да га нацрта као једну од његових француских курви. њега је ваљда мали син питао зашто не прославља различито голове итд.

а била је нека емисија ја мисим само о томе. ту сам чуо ово.

е да. и готивим оно кад је андрија делибашић направио колут напред и онда пуцо из пушке.

хехе, Роби Кинове утоке

Reme, kad budes opet setao kera, neka overi jednom i za mene temu.

Оно кад је Пантела некоме, не сећам се коме, дао гол и онда узо корнер заставицу, махао њоме и набио је у земљу наопачке. Ај нађите тај клип, даћу вам крек за менаџер.

Dragan Mnce je najbolje proslavljao golove, uvek isto...

Оно кад је Пантела некоме, не сећам се коме, дао гол и онда узо корнер заставицу, махао њоме и набио је у земљу наопачке. Ај нађите тај клип, даћу вам крек за менаџер.

Partizanu u nekom derbiju, on jedan, Žigara dva. Saću nađem. EDIT : Ipak PSVu treći. http://www.youtube.com/watch?v=obj8XHKRRfA

A ovaj Remeov ker liči na Balotelija btw.

Они Норвежани, Швеђани, Исланђани или тако неки инцести имају добре прославе. Оно кад као направе вц шољу или кад лик пеца саиграча који се трипује да је риба.

Davide, naježio sam kada si me podsetio na Delibašićev kolut i pucanje iz puške. Ja sam imao dvd Partizan u Evropi tako nešto, i sećam se te proslave, pa sam kasnije u školi proslavljao tako gol.

Kežmanov putokaz ka broju na leđima.

Mančesterac promašio .. skroz