Elitni odredi

1. Valjda je Storma sačuvala priče na vreme, ona nas je i upoznala sa tim(e).

2. VLADA IZ ODREDA JE DEVEDESETIH KAD JE VLADO KRIMINAL U SRBIJI I DOK JE ARKAN BIO NA VRHUNCU MOĆI, VLADA JE UŠO U NEKI KLUB I IZVUKO ARKANA NAPOLJE STRPO GA U KOLA I PROVOZO GA DVA KRUGA PO KRAJU I VRATIO GA I REKO NEŠTO U FAZONU ''SAMO DA POKAŽEM DA IMAM MUDA''...A ARKAN MU ODGOVORIO ''PA ZNAM VIDEO SAM, SAD SMO SE JEBALI U KOLIMA''

3. VLADA IZ ODREDA JE DEVEDESETIH KAD JE VLADO KRIMINAL U SRBIJI I DOK JE ARKAN BIO NA VRHUNCU MOĆI, VLADA JE UŠO U NEKI KLUB I IZVUKO ARKANA NAPOLJE STRPO GA U KOLA I PROVOZO GA DVA KRUGA PO KRAJU I VRATIO GA I REKO NEŠTO U FAZONU ''SAMO DA POKAŽEM DA IMAM MUDA''...A ARKAN MU ODGOVORIO ''PA ZNAM VIDEO SAM, SAD SMO SE JEBALI U KOLIMA''

Lik je '88, koliko je godina mogao da ima?

4. петре лажеш као пас. како само можете да мрзите ЕО. реља фтњ

5. VI SE SVI BOJITE SVOJE SEKSUALNOSTI, ONI NE, NJIH NIJE SRAMOTA DA PEVAJU TO JER ZNAJU KO SU I ŠTA SU, A VI STE GEJ U DUŠI I PROZIVATE IH JER VOLITE U ČMOOR!

6. Мозхете само да им завидите!

7. љубоморне дусхе могу да им ...

8. https://www.facebook.com/ElitniOdrediSuGovno
    Оће неко да му дам админа да уређује ову страницу? Мене мрзи.

9. A koliko tih odreda zapravo ima?

10. Ajmo malo romantike

Zbog tebe da zamrzim Elitne Odrede? Boze BUDALO
    about an hour ago via mobile
    ♥ Vlada ♥ Osoba zbog koje živim,zbog koje se srećna budim..a opet i osoba zbog koje suze teku svake noći..zato što on uopšte ne zna da postojim..Njegove pesme i taj glas daju mi volju za život,i pokazuju realnost ovog sveta.Oraspolože me kad niko drugi to ne može.Luda sam za njim..mnogi me osudjuju zbog toga,govore da treba da se lečim..da sam poremećena,ali mene nije briga..volim ga i volecu ga sad i zauvek..znam godine će prodji,udacu se bla,bla,bla njega zaboraviti neću.Vlada je na posebnom mestu u mom srcu,uvek ću ga se rado sećati sa osmehom na licu..Samo molim Boga da ga bar vidim uživo pa posle odmah mogu da umrem..i posle svega ne gubim nadu..:(

Napisala sam ovo iz srca,morala sam..ko misli da sam poremećena briga me!!!:*

VLADA NAJBOLJI..VOLIM TEEE!!

P.S nešto slično mislim i za Relju,nemojte misliti da ih odvajam.

ELITNI ODREDI ZAUVEK U SRCU.

¤Samo Wonta

11. Flow pročitao sma to što si citirao na toj stranici na fejsu. Mala je, blago je reći, opičena.

12. To i nije toliko strašno kao Kića jebač.

Napokon me je uhvatio..Poceo je sa mi gricka usnu,skida majicu,i da pocne Op,op,op Sexy Style...kad Proprica nas papagaj...

Kica(Papagaj):Jebes,jebes Reki..sram te bilo...
    Relja:Hahahaha...jebem,jebem..
    Kica:Ocu i ja..
    Relja:Nanaa.. Vidi i papagaj te ice...xD
    Kica:Sexy Lady...
    Ja i Relja: Hahahaha...xD

13. Hahahahaha pa jebem joj mamu i tatu koju se je napravili toliko retardiranu, ima li ona granica u pisanju ovih gluposti.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.