Elitni odredi

1. gonzo
    Ma jok bre kapiram, da je gomila ljudi sa Vuke lajkovala.

A ovi sto ih brane? Odkud oni tu?

2. a kad su mi pucali u glavu, rekao sam, pucaj opet! R.P.

3. Ti što ih brane su sa tih nekih grupa sa fejsa koje onanišu na Elitne šporete ili se pojedinačno usude na u napred izgubljenu bitku lololo

4. Ma znam to bre, nego mi nije jasno kako su naletele na tu vasu grupu :D

5. Брате, колко год је глупо ово товарење клинки од 13 година и позивање истих на гломазне омашћене курчине, кочим се од постова у групи.

6. Jebi ga to ne znam, moguće da je Jebač bacio neku spiku na njihovim grupama jer je on koliko znam i napravio ovu grupu.

7. jes rajdarde al ima i brda do jaja fora bez kurceva

8. Брате, превише ми ово. Ај да товариш некога ко има мало мозга па да схвати да га товариш, ал ово ми је ко да зајебаваш инвалида да му је срање марка колица.

9. Радјард Куплунг

Брате, колко год је глупо ово товарење клинки од 13 година

Laki se ne bi složio.

10. brate nismo mi ni poceli s planom da trolujemo ovu decurliju, ja sam bio u fazonu da krenemo da prozivamo sve i svasta, estradu tj.

11. позивање истих на гломазне омашћене курчине,

А ово је кретенски, правиш трауме ретардима. Па какви ће бити кад одрасту јебо им бог матер божију.

12. Dajte link od grupe na fejsu da i ja vrištim, razlupao sam harda u Dženeralsu, sad ne znam šta ću sa životom.

13. Samo jebite, budale treba jebati!

14. Не могу брате, могу да се смејем на глупе постове, ал да им говорим АААА КУРЧИНА КУРЧИНА ПУШИ ДУВАЈ ААААА је идиотски. Јеботебог па то су још деца, да су одрасли па да разумем.
    А да и не спомињем да је екстремно нолајферски.

15. Ja se upravo spremam za treću smenu lololo

16. TAKO DA BOLJE TI DA JE OBRISES DOK NIJE MI STIGAO PROGRAM ZA BRISENJE VAKVE GLUPOSTE :D :*

17. Ма не могу ни да се смејем више... страшно јеботе. Ужас. Треба увести школе за децу високе интелиганције и школе за овакве људе. Да ови паметни не морају да се пате с њима.

18. Džordi ti nisi svestan da ta "deca" kako ih nazivaš pišu priče o svojim maštarijama kako ih odredi jebu i svršavaju po sisićima, zbog toga je i nastala ova tema i ta fejs grupa. Te budale treba drkati. Jebo ih ćaća koji im uvede internet u kuću :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.