Elitni odredi

1. Džordi ti nisi svestan da ta "deca" kako ih nazivaš pišu priče o svojim maštarijama kako ih odredi jebu i svršavaju po sisićima, zbog toga je i nastala ova tema i ta fejs grupa. Te budale treba drkati. Jebo ih ćaća koji im uvede internet u kuću :)

е па видиш на то сам умирао од смеха ал сад више ни то не могу пошто деца од 12, 13 година пишу такве имбецилности, слабоумности да је то застрашујуће и мени је њих искрено жао што су их родитељи толико сјебали јер ће они за коју деценију да буду одрасле јединке у овом друштву и третираће се равноправно, АКО НЕ И БОЉЕ од ових са коефицијентом интелигенције који спада у скуп природних бројева, и свет ће јебено отићи у курац јер ће они бити још глупљи и још надменији у својој глупости што им ви више нудите масне курчине и тако се дебилно губите. Ај па да је квалитетно троловање, па можда и да разумем, да је интелигентно, ал ово је јебено болидно.

2. KO LI NJIMA PALI KOMPJUTER?

3. Крш вам је спика, ја ћу да навијам за козлић!

4. Ua Enemi izdajico lololo

Džordi trudimo se da trolovanje bude što bolje, ali oni su jednostavno mnogo glupi. Nije naša krivica.

5. Realno. Ne možeš se sa njima ni pokačiti kako valja, jer im iq jednostavno ne dozvoljava da dignu level. Tako da mi moramo da se spuštamo izgleda.

6. Tako da mi moramo da se spuštamo izgleda.

A to nam ne pada teško :)

7. WONTA nije sulejman,al ima veličanstvenog....ahahaha..salim se maloo...♥

8. Skočimiš

KO LI NJIMA PALI KOMPJUTER?

hnjo, inspirejšn!

9. Ljudi nastavio sam pičvajz na fejsu i dalje prete da će nam jebati keve pošto ih ima milion. I naravno mi smo zavidni jer smo klinci i nemamo para, a Elitni šporeti su uspeli u životu lololo

10. gonzo
    Ljudi nastavio sam pičvajz na fejsu i dalje prete da će nam jebati keve pošto ih ima milion. I naravno mi smo zavidni jer smo klinci i nemamo para, a Elitni šporeti su uspeli u životu lololo

Дај линка за то :)

11. Tako da mi moramo da se spuštamo izgleda.

Немојте леба вам, преглупо је чак и за мој укус. А то значи да је много глупо, думреш колко је глупо.

12. Hahahaha nemamnadimak je objasnio svojim postom.

13. лоло ајде неки квалитетни фотошоп соном сликом горе

14. ko je trenunutni mod na stranici?

15. Džordi je Matovicka!!!!

16. Peroksid pojma nemam, najverovatnije Jebač.

17. a što se nisu naljutili na prozivanje dj malinara?
    Brate iskidao sam se na stranicu a ova mala sa slike je retard nad retardima.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.