Како је Курајбер убио са оном сликом.
Страница је феноменална. Како уживам у малтретирању ретардираних ликова. Није најстрашније што се на њихове песме ложе ликови од 12-13 година него што њихове песме воле и људи који имају преко 20 година. Е, то је трагедија!
него што њихове песме воле и људи који имају преко 20 година. Е, то је трагедија!
Mislim da pojam koji opisuje taj.. To.. Šta li je već, aj' da kažemo osećaj ili novi nivo transfera blama, još nema svoju samostalnu reč. Trebalo bi smisliti pojam koji je proizvod množilaca poput ultra tragedija, transferčina blama, tuga, čemer, jad i ostalo.
Не знам за вас, али кад читам све ове коментаре, почињем потпуно да оправдам сваки вид фашизма и поделе на више и ниже врсте људи. Ови ликови који прозивају су стварно нижи облик живота.
Najnoviji vapaj za pomoć jadnima Vladi i Relji od Julije
OVAKO KAO JEDAN OD VELIKIH FANOVA ELITNIH ODREDA,ZAHTEVAM DA SE SVI ORDEDISTI UJEDINE I DA UKINEMO OVU BOLESNU STRANICU,A ONI NEKA SE NADJU NA MESTU DA MI NPR NAPRAVIMO STR TAKVU ZA NJIHOVE NAJ-PEVACE...PA DA VIDE STA JE TO...I AKO SMO MI SAMO NEKI BALAVCI LUDI ZA NJIMA,ONI NAMA ZNACE MNOGO,DIZU NAS SA DNA I POMAZU U NECEMU STO VI NE RAZUMETE..TAKO DA PALITE DEGENI I MORONI BUDALE JEDNE NE OBRAZOVANE!!!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
За групу....
http://t.qkme.me/3ryta0.jpg
Џорди сквиртује по Влади и Рељи.... Јебо Сунце, па није ваљда да стварно озбиљно то мисле?
кад нисам умро хахахахахахахахахаха
има бисера, факат.
Како је Курајбер убио са оном сликом.
Страница је феноменална. Како уживам у малтретирању ретардираних ликова. Није најстрашније што се на њихове песме ложе ликови од 12-13 година него што њихове песме воле и људи који имају преко 20 година. Е, то је трагедија!
Da jebote ladno me je odmarširala :)
Malo pre sam prekrstio jednu Kroasanku iz Bernarda u Bernardinac pa čekam reakciju.
хахаха који шоу, добар стоже :)
коју курајберову фендере? а има и маторих жена, једна има пре 26,7 година дегенка.
Mislim da pojam koji opisuje taj.. To.. Šta li je već, aj' da kažemo osećaj ili novi nivo transfera blama, još nema svoju samostalnu reč. Trebalo bi smisliti pojam koji je proizvod množilaca poput ultra tragedija, transferčina blama, tuga, čemer, jad i ostalo.
хахаха што сви МИСЛЕ ДА МУ ЈЕ ПРАВО ИМЕ МУСТАФА ГОНЗАЛЕС И ДА ЈЕ ШИПТАР ААААЛОЛОЛОЛОЛО
DAVIDE MATORI PA DA LI MOGU DA BUDU GLUPLJI JEBEM IM LEBAC LOLOLO
АЛИ ШИПТАР ГОНЗАЛЕС ЛОЛО
МУХАМЕД ХИМЕНЕЗ
хахаха који шоу, добар стоже :)
коју курајберову фендере? а има и маторих жена, једна има пре 26,7 година дегенка.
Па је л' ово Курајбер на овој слици у белом дуксу са ножем?
Него паде ми нешто на памет. Требало би да им се затрпа званична страница песмама Радета Лацковића и Ипчета Ахмедовског.
није матори то је КБО!
Fendere nije to Kurajber, čini mi se da je možda slika od Flow-a.
Nisam za Lackovića i Ahmedovskog, bolje da ih samo mi trpamo bez tih pesmica.
није матори то је КБО!
Е, јбг, погреши човек. :)))))))
Не знам за вас, али кад читам све ове коментаре, почињем потпуно да оправдам сваки вид фашизма и поделе на више и ниже врсте људи. Ови ликови који прозивају су стварно нижи облик живота.
Imamo novog pacijenta na strani, zove se Julija.
julija kobjasnila
davide jesi ono ti na stranici bio? Mister no sam ja, to jes tomdril
Najnoviji vapaj za pomoć jadnima Vladi i Relji od Julije
ODREDISTI SAMNOM STE? :*
jesam tomdrile, ja sam ti odgovorio
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
http://t.qkme.me/3s2tud.jpg