Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ЏОРДИ МАТОВИЋКО ВОЂО ФАНАТИЧНИХ КЛИНАКА
Дајте линка за зајебанцију, Бог вас не убио!
http://www.facebook.com/Elitna.Stoka
ко уме с фотошпоретом нек одради боље
http://www.dodaj.rs/f/3X/My/Cv2ZxLW/elitnigejevilolo.jpg
Otišle klinke na spavanja, sad može kvalitetan spem.
Ко је Flow?
Pa, ja.
ААААААА ПРОВАЉЕН САМ, ПА ОВО ЈЕ КАО И ЛАНАССЕ САМО ШТО САМ НА ФЕЈСБУКУ БИО ХАХАХАХАХА
Скроз сам заборавио на тебе, опрости лоол
Džordi brate nisi valjda pisao sve one priče jebote život? Ili mi makar objasni o čemu se radi, na lap topu sam i mrzi me da mnogo kucam lololo
Нисам, само сам хтео да видим реакцију, не бих ја то могао да смислим никад олололо
Ал стварно вам је глупо оно, без увреде.
jesi pravi slepi retard :D hahahhaha
Zovem se Matovička, al svi me zovu Džordi. Ceo život sam čekala koncert EO u mom gradu, obožavam ih od kada sam čula za njih, sutra će biti pola godine. Najveći sam njihov fan i držim postere u sobi. Volim ih obojicu. Relju zamišljam kako me ljubi i mazi, a noću maštam o divljem sexu sa Vladom. Našla sam se to veče sa drugaricama i otišle smo u Arenu! Da, da, koncert je bio tamo i bilo je prepuno, nije bilo mjesta, ali su nas pustili jer smo bile najbolje ribe, fakat. Ja sam nosila haljinicu sa mature i roze čizmice sa krznom, jer su taaako IN. Čim smo ušle, svi su gledali u nas, čak i Relja i Vlada. Odjednom je muzika stala i pozvali su nas na binu. Ja sam odmah otrčala, a moje drugarice nisu htijele ili nisu smijele. Zajedno smo otpjevali pjesmu OVO JE GRAD BEJOGRAD, ja sam pjevala Anabelin dio. Vlada me je uštinuo za guzu, a Relja šapnuo "Ajde s nama!" Umal se nijesam upiškila od sreče. Ušla sam sa njima u limuzinu i odvezli smo se u vilu njihovog ortaka, najboljeg didžeja na svijet, Šoneta, koji je to vječe pravijo žurku.
Šta je bilo dalje, saznat čete kad dobijem 20 lajka.
A brate jebiga kad klinci nemaju ni osnovnu inteligenciju, lako ih je zajebavati. Moram da priznam da je osećaj super, zadovoljavam svoju sadističku stranu ličnosti lololo
ахахахахахахаха
Elena bogotac
е да и нису само прозивке успео сам да изведем на прави пут једну малу хрватицу.
хахаха да да елена кобјаснила с том
Превише је лако... ко да Ника Вујичића гурнеш са столице и кажеш САД ПОЛЕТИ БЕТМЕНЕ. Просто ми их је жао...
xaxaxaxa
HAHAHAHAHAHAHAH STOŽE PLODITELJU