Elitni odredi

1. koliko su samo ove mucenike zlostavljali kao klince,maltretirali u srednjoj kada su ovakvi postali.stop vrsnjackom nasilju!

2. Небитна, стварно не знам у чему је проблем. Углавном пљујете одреде ви који нисте никад ни слушали, а колико видим, не склањаш се са њихове фан странице. Проблем вукајлије је што се сви одма стапају у једну масу кад год треба да се пљује по нечему.

3. Znam da Cvija dugo nije smeo da nastupa u Beogradu jer su mu stalno pravili sačekuše i tukli, ali sad ide na zapad, kod naših gastarbajtera, oni obožavaju takvu muziku, lože se na to.

4. Radjarde, aj ne troluj...

Kada sam čuo neku pesmu obreda feat . bukva feat šone, zažalio sam što nisam nisam gluv.

5. ne slusam ih, ali kakvih sve imbecila ima na nasoj muzickoj sceni, oni su jos i dobri...

6. Небитна, стварно не знам у чему је проблем. Углавном пљујете одреде ви који нисте никад ни слушали, а колико видим, не склањаш се са њихове фан странице. Проблем вукајлије је што се сви одма стапају у једну масу кад год треба да се пљује по нечему.

Odrede znam još od "Moje jedine", preko "Kulijane", znam čak i neke njihove manje poznate pesme. Kako ih znam? Slušala sam ih u sedmom razredu. Zašto? Jer sam bila sedmi razred i jer su tad još i vredeli NEŠTO. Danas su debili koji snimaju sa Gocom Tržan i autotjunišu. Ne kažem da nisam prisilno naučila par tekstova tipa "Ne koči" i "Beograd", ali bih više volela da nisam jer su pesme sranje, a i oni su sranje, pokušaj da ih poslušaš u nekom intervjuu, ne znaju da sastave prosto-proširenu rečenicu.

edit: A da ne troluješ ti slučajno?

7. Ma pusti to, daj piši priču!!

8. hahahahahhahahha ma jok Radjard je poznati fan Elitnih šporeta

9. Pf, ispisah pasus ni za šta.

Stog Sena
    Ma pusti to, daj piši priču!!

Nemam inspiraciju... baci mi Relju i budi precizan :D

10. Odrede znam još od "Moje jedine", preko "Kulijane", znam čak i neke njihove manje poznate pesme. Kako ih znam? Slušala sam ih u sedmom razredu. Zašto? Jer sam bila sedmi razred i jer su tad još i vredeli NEŠTO.

лолек
    Солидан реферат од поста.

11. Nemam inspiraciju... baci mi Relju

Otkud znaš da mu tako tepam? ;)

12. Ovaj duet sa Dadom mi je najjači. Ovo pušta moja drugarica svako jutro kad idemo u školu. Dobijem pet nervnih slomova dok se dovezemo, al' ko me jebe kad nemam vozačku ni kola.

Otkud znaš da mu tako tepam? ;)

Hah. :P

13. Ovaj duet sa Dadom mi je najjači. Ovo pušta moja drugarica svako jutro kad idemo u školu. Dobijem pet nervnih slomova dok se dovezemo, al' ko me jebe kad nemam vozačku ni kola.

Moguće da sam glup, ali ja u ovoj pesmi više od pola teksta ne razumem.

14. čim se pojavi neko čiji se muzički ukus ne poklapa sa Vukajlijaškim odmah drvlje i kamenje. ja konkretno ne slušam tog vašeg ipčeta, šabana, radeta i sličnu muziku ali nikada nisam ništa napisao protiv njih. o metalu i da ne govorimo. samo lupim minus na definiciju i produžim dalje.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.