Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ладно опет тачдаун, сад ме не би чудило ни да је Минесота победила...хаос...
Ајде нећу да ти кажем резултат.
Утакмице ти се играју, највећи део недељом од 19 и 22:15, пар њих или једна у недељу ноћу од 4, и понедељак, а то понедељком већ варира од тога где се игра, тј. од часовне зоне. Касније у току сезоне почињу утакмице четвртком и суботом.
И боље што ми ниси рекао резулат :)
Иначе, хвала и момцима у Ђенови, због њих сам могао крај фино да одгледам, без да прекидам због фудбала.
Brate Dzetsi jesu dobili :) Jesi gledao tekmu bila je u mandej najtu u 2:30
Ja NFL pratim od pocetka emitovanja na 3k pa do danas. Solidan sam poznavalac.
Ja od klubova nemam neke omiljene ali volim recimo sejntse, pekerse, stilerse...
Пих, како то пратиш, а немаш омиљени тим? :)
pih, samo upalim televizor u vreme kad pocinje tekma, to je sasvim dovoljno za pracenje :)
То, што јес јес. :)
grin bej ranije zbog farva on mi je omiljen, sejntse zbog brisa i busa, stilerse zbog recimo polamalua... naravno imam jos omiljenih igraca, koje volim da gledam recimo lerija ficdzeralda :) al nikad jedan jedan tim jebem li ga :)
Brate Dzetsi jesu dobili :) Jesi gledao tekmu bila je u mandej najtu u 2:30
Ма пријатељу, јебе ме факс, не могу да чекам пола три ујутру да бих гледао текму (а искрено не знам зашто, зато што сам иначе будан у то доба, али не могу да одгледам утакмицу до краја, можда зато).
А и када гледам уживо, обично гледам сам, немам некога сa ким могу да коментаришем нешто током оних њихових пауза, које ме иначе нервирају, одужи ми се утакмица у три лепе, па обично током тих пауза нађем нешто на неком другом каналу па и заборавим на утакмицу.
Зато се трудим да уватим током дана, на ЕСПН-у када пуштају снимке утакмица, пусте они целу утакмицу, али искулирају те паузе...
Јел има неко неки линк за вечерас???? Адтхе је пукао, а мора да се гледа јебени супербол игра ми Питсбург!!
Па јел немаш ЕСПН Америка? Ја га 'ватам у основном пакету СББ-а.
лец брејк сам бонс!
http://livetv.ru/en/
Imas prenose svega i svacega.
Zaboravih:
http://www.fromsport.com
:прска освеживач за тему:
Obožavalac sam Grin Bej Pekersa,još iz perioda Breta Farva i ludog trkača Amana Grina.
I dan danas navijam za nji' ,mada moram priznati da slabije gledam nfl nego ranije.
Moj ćaca sudi u ovoj našoj ligi, sad su Vukovi uzeli ali Kragujevac je ubedljiv inace. U Efaf ligi su izgubili u finalu u engleskoj ali jebiga, i to je uspeh. Volim Koltse i Indijance iz Vašingtona i Delfine.
Pejtriotsi!
Hail to the Redskins,
Hail vic-to-ry!
Braves on the Warpath,
Fight for old DC!
Иако имамо два просечна QB-a, и још се и не зна још ко ће бити стартер, остатак тима је много фино уклопљен, тако да се надам плеј офу ове године.
прати ли ико?
Испратио сам ја данас онај ваш клип у вези турнира... Кад сам видио она прва два коментара доље преврнуо сам се од смијеха :)