Prijava

Aj kacige, nego što navuku helanke, stanu u dva reda i guraju se u grudi ko deca u drugom osnovne kad hoće kao da se tuku, ali baš i neće, pa se gurkaju i viču šta je šta je. Onaj što je najveća pička medju njima, tolka da padne čim ga pipneš, stane iza svih i čim mu daju taj neki kurac što ga zovu loptom baci je u pizdu materinu prvom koga vidi, kao vruć krompir da su mu dali. Taj što mu baci loptu ne smeš da ga takneš, jer ako ga slučajno dodirneš pre nego što uhvati to neko jajasto govno odma krene kuka i svi moraju da stanu i prekinu da rade to što rade, i onda ako nisu sigurni gledaju na kameri, ko u školi na video nadzoru kad hoće da vide ko je koga uštinuo za dupe na velikom odmoru. To je nfl, ukratko. Ono što je nikelbek za rokenrol, to je američki fudbal za sportove bukvalno.

Tako ga ti vidis papane
Za mene i celu ameriku to je najuzbudljiviji sport, najveca lova se vrti, najskuplje reklame, najveci sou, najvise publike, prejebni stadioni, pravila igre da se useres dok naucis, gde za minut moze da se napravi takav preokret, gde se nijedna takmica nije zavrsila sa0:0
nfl bato moj, ne americki fudbal nego nfl.

Gladijatorski sport

A ti ako ne volis bracika teraj mrtvi nogome i drkaj na nejmara

glej ga prokleti rok star uništi te bre taj kapitalizam, sve se gleda kroz tu prizmu novca
'najveća lova se vrti, najskuplje reklame, najveći šou'
pa zar je to poenta sporta ili fudbal kao deca smo se igrali na poljanče stavljali jakne umesto stativa

https://www.youtube.com/watch?v=cpbbuaIA3Ds

Ovnujska korida, čuj sport lmao

NFL kultura za sebe, zabava za celu porodicu bukv. Jbg moraju od nečega da naprave vrednost i tradiciju. Bersima je stadion rasprodat mislim 20+ godina unapred, ono, kad se deli nasledstvo, godišnje karte za mečeve su stavka u vrednosti tipa skupljeg automobila. Prestao da gledam kad je Terel Ovens otišao iz Iglsa, tad negde mislim. I kad su Remsi i Rejvensi bili jaki prejaki, Tampa i Grin Bej takodje, Stilersi sa čuvenim autobusom u telu čoveka, i kad su Pejtriotsi krenuli u pohod kom se niko nije nadao. Dobar nfl jer cela utakmica može da se prelomi na najneočekivaniji mogući način za par minuta bukvalno, ali je prespor - ne zato što odbrani i napadu treba pola minuta da se postave, već zbog silnih drugih prekida. Što se tiče keša i popularnosti mislim da je i dalje iza bejzbola, ali aj kako god.

Znas kad je bejzbol bio najpopularniji tamo brate 50-ih.

Inace kod svih sportova Amere cini mi se boli kurac za reprezentaciju vise su klubski orjentisani i to samo unutar SAD.

NOC KAD MURICA NE SPAVA

PROGNOZIRAM KANZAS DA BRANI TITULU UZ POMOC TAJLOR SWEFT

op op ima i ova tema

Не дешава се често да једна екипа у Суперболу игра на домаћем терену, али већ другу годину узастопце имамо такав случај. Прошле године је Тампа лагано почистила Канзас код куће. Ремси су претходних година паралелно радили на томе да изграде нови стадион и да нападну титулу. Ја предност дајем Ремсима, али очекујем да утакмица буде на један филд гол.

ovo je izjavila jedna od legendi sajta, fender..nikad ne bih rekao da on prati nfl

Melkov post prvi na strani
I ovde posuo seme zla i kiseline hahahha

Da i to pre godinu dana hah, a tad nije bio u becu i lutao po dvoru i plasio gospodu. Dakle frustriranost ima dublje korene. Mozda ima nesto u tome sto se valja u blatu sa

G
I
C
A
M
A

POBEDILA TAJLOR SWEEFT :///