NFL

1. Kažu da će Odel Bekam Džunior da ga menja. Da utekne iz Klivlenda

2. Na elektricnu stolicu s ovim nesmajnikom

3. Platila kauciju džukela 150k dolara, ko zna možda ubije još nekog u međuvremenu pa taman mu sude za dva zločina o jednom trošku lepo

4. Orangutan vrlo zabrinut za smrt belkinje

5. Alo jebo djokovica i vaksere, POCINJE PLEJOF
    koje ludilo sinoc, rejdersi, stilersi i sf prosli sve na OT

6. Ремси болиди су сами криви за пораз, мада су Кардиналси курчина од како се Ват повредио, негативан скор имају....

7. Ne pratim jer su lajonsi sranje ali pre neki dan kružio ovaj tačdaun po internetu, preljep fejkaut https://www.youtube.com/watch?v=Hhmmv_MZZ0w

8. Лајонси баш не могу меда већ дуго, чак ни са Стафордом нису ништа урадили осим пар вајлд-кард плеј-оф мечева....

9. can't have shit in Detroit

10. А букв, говно у НБА-у, говно у НФЛ-у, у бејзболу не знам какви су, мада мислим једино у хокеју да су им Ред Вингси јаки баш....

11. Derik Henri lecgo bebiiiiiii

12. Sinsi su autsajderi pa vcrs za njih idem, francisko ajuk i dibo semjuel kakvi kidaci, voleo bih da razvale bulju lembo fildu i grin beju koji mi ide na kurac zestoko, skoro ko dalas. Sve u svemu, posto su rejdersi rip, navijam za bilse do kraja, verujem da ce sve da prsti sutra vece od poena na erouhedu i da mogu da prodju kc

13. Kladiona za vcrs i sutra

Sinsi tenesi --> tenesi
    Cisko gb --> gb
    Lar tampa --> lar
    bilsi kc --> bilsi

14. Ovaj Tenehil je dečko retard...

15. Sve sam promasio ali JEBI GRIN BEJ BRE

16. Bukv ovo moze samo fudbal da pruzi, ovakav sou i triler

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.