Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Brejdi je realno jedan od najvecih ikad, ako nocas osvoji tu je nedje sa Montanom...Rodzers je odlican, kad je zdrav je doktor, al opet 30+ godina ima, polako
Ako se ikoje govno izrodi iz Grifina ii Manziela to ce biti nevjerovatno, imaju potencijala a glupi ko kurac
OOOOOOOOOOO KRISE METJUZEEEEEEEE OOOOOOOOOO KRISE METJUZE KRISE KRISE METJUZEEEEEEEE
To lutko kakva prejebotka! Okrenu se utakmica samo tako!
IDEMOOOOOOOOO
Samo da nastave sa pritiskom na Brejdija
Sad javiše samo se 2 puta u superbowlu stizao deficit od 10 poena i to oba puta do početka drugog poluvremena
Čini mi se da su Pejtrioci otpevali svoje lolololol.
Pu vraćaju se ovi...
KAKVA TEKMA BRAVO PEJTRIOTSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha ha pa idi na trčanje a jbt.. Svaka čast, ekstra tekma
nevjerovatno dobra tekma, kako mi je milo sto su uzeli petriotsi, za njih i koltse onako navijam, a milo mi i zbog brejdija
Ha ha evo i šibanje najjača tekma ikad!
pobise se ovi lolololo
kako nabode gronkowski onoga jebote hahahahah
Može Brejdi u penziju sa prstenom
axaxaxaxaxax ovi se poubijaše xaxaxaxaxaxaxaxxa
obozavam ovaj sport majke mi moje, kad vidim kako se iznabadase na kraj preko kaciga hahahahah
A pazi penalti od gol linije do centra dogurali lololo...Laku noć ljudi, pa da gledamo i dogodine
Sve čestitke Pejtriocima, nego jel ima neki tim koji je odbranio titulu? Ja mislim da bi Sihoksi bili prvi, da nije došlo do onog ne objašnjivog i nadasve glupog poteza :/
JEEEEBIIIIII