U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
...većina kvalitetnih, a trajno banovanih autora su ionako među-dimenzionalni vanzemaljski entiteti koji Zemlju posećuju na svakih u proseku 123456 dana... sad nam se odnekud smeju jer mislimo da ste ih banovali
ЗА !
има ли бољи аргумент од овога. Начи ЗА лололо
Ko će onda da jebe mater moderatorima preko duplih naloga ako se ovo uvede?
Ja ću.
*ne bi
šta bi bilo sa trajno banovanima? da li bi i oni imali pristup zatvoru?
realno, kad bi se to uvelo, kontam da bi većina ljudi tela da stalno bleji u zatvoru, ako već nema cenzure i može se radi, piše šta oće. znam da bi ja prva tela.
Đes, ba, Lemaja, š'aima?
Ja sam za da zatvor izgleda ovako:
Napraviš sranje, ja te pošaljem u zatvor na "toliko i toliko" dana i ti za to vreme možeš da dolaziš na Vukajliju koliko god hoćeš, ali uopšte ne možeš da se loguješ.
Ukoliko se loguješ sa nekim drugim nalogom, ja ti na onom nalogu što je u zatvoru odmah povećam dane u zatvoru.
Mislim da će ovaj moj predlog najviše da se svidi Kaizenu i da će 100% biti odmah usvojen.
Kurde, kralju!
Кад Курд не би био партибрејкер не би било занимљиво, гори си од панинара.
Ne seri Pacove, sad ćeš u zatvor!
;-))
Види га матори ал се ускочоперио, сам нешто погрешио можда? Панинаро и ти сте као она два матора из што седе на балкону у Мапет Шоуу, само гунђате.
Ja sam za da zatvor izgleda ovako:
Napraviš sranje, ja te pošaljem u zatvor na "toliko i toliko" dana i ti za to vreme možeš da dolaziš na Vukajliju koliko god hoćeš, ali uopšte ne možeš da se loguješ.
Ukoliko se loguješ sa nekim drugim nalogom, ja ti na onom nalogu što je u zatvoru odmah povećam dane u zatvoru.
Mislim da će ovaj moj predlog najviše da se svidi Kaizenu i da će 100% biti odmah usvojen.
Курде, мислим да си мог'о лепо, просто, једноставно, прецизно и надасве јасно ово да кажеш и у скраћеној форми која би гласила "Каизена боли курац".
Види га матори ал се ускочоперио, сам нешто погрешио можда? Панинаро и ти сте као она два матора из што седе на балкону у Мапет Шоуу, само гунђате.
http://vukajlija.com/forum/teme/48432-predlog-zatvor?strana=3#post_2199891
http://media.giantbomb.com/uploads/9/90970/2340766-jeff.gif
Ниси требао да се бријеш, боље ти стоји брада лолололо
ахахахахахахахахахахахахахахах
Napravite lepo Vukajlija 18+ da ljudi lepo prave nedolične defke, postere i reakcije.
I u toj Vukajliji 18+ stavite pored reakcija definicija i postera "Amaterska POV ostvarenja".
za +