Prijava

ZATO ŠTO ČOVJEKU JEBENO SMETATE I TAČKA, KOJ ĆE TI KURAC OBRAZLOŽENJE, NIJE TI OVO OKRUŽNO TUŽILAŠTVO JEBOTE!

Kurde, to se zove inat. :)

Не Вучице, то се зове ЈЕДЕЊЕ ГОВАНА!
Курде, бануј је због спема, леба ти.

Ne to se zove smaranje...

кућна атмосфера.
има да сједим тамо и молим се да неком не падне на памет да идемо на трг, јер ако дочекам нову уз георгиева и ћетковића, ранићу се

Dzizs fakin krajst, ume li ko bolje dobjasni od mene, posto sam ocito debelo precenio svoje izrazavanje, nadmeno pomislivsi da sam jasan i razumljiv?
Molim da se banuju Vucica i Zhajk. Vucica jer spemuje temu u kojoj joj je eksplicitno zabranjeno postovanje, a Zhajk zbog predostroznosti, da i njemu ne bi palo na pamet. Ne mora strog ban, dosta je mesec dana.

Ovde nema pojma "trg". Toliko su snobovi da ne postoji uopšte nekakvo slavlje koje ne košta nešto i koje nije negde i neki kurac specijalno.
A meni se ne ide nigde, ne pije mi se, ne jede mi se, ne galami mi se.
Mislim da ću da moderišem za Novu. :-)

Ne mora strog ban, dosta je mesec dana.

Сигурно си хтео да кажеш трајни, него си омашио пар слова.

Ja sa društvom u neki lokalčić, pa udri do jutra

Ćaća, ti i ja ćemo skupa na vukin čet da se smaramo... xD

Cura ode sa prijateljicom u jedan lokal, kažu AJDE I TI S NAMA, AJDE, BIĆE SUPER JEEEEE a mene počinje da fata starost i totalno nisam više u tim fazonima, potpuno sam ispao iz svih tih tokova od kako sam se posvetio sportu, školi i porodici i domaćinskim shvatanjima na život.
Možda odem tamo nekad posle ponoći čisto da je poljubim dok se nije ovaplotila od alkohola.

Moje - beše si.

Hoću da sedim kući, pogledam neki akcioni film, mezim i pijuckam i zaspim u 1. Ali, žena, još od Adama pa ovamo tandrče čoika, pa i ovaj moja se natakar'la da ide na trg. Šta'š na trgu tu ima nepoznatih ljudi koji se draju, mora se stojati i nema mezetluka na dohvat. Jeb'o trg, kad ona može malo-malo da falšira glavobolju, mogu i ja za Novu Godinu lolo

Сигурно си хтео да кажеш трајни, него си омашио пар слова.

Lapsus tastaturae, naravno da sam to hteo reci.

Idem u tri lepe pičke materine za novaka, jasniji od toga ne mogu da budem serem ti se u život i ko mi ga skroji ovakvog.

Sa društvom u iznajmljeni lokal, čisto da ispoštujem tradiciju, jer bih najradije spavao.

Имам две варијанте.
1) Да идем са цимерима у Ужице у неку кафану. Пошто ми цимери иду на курац и сваки дан их гледам, нећу да проведем и прве тренутке двеиљадетринесте у њиховом присуству. Лепше ми је да их проведем над веце шољом пеглајући.

2) Достанем у Чачку и у кући направимо журку пар доцимера и ја. Онда ћу у том случају да започнем годину са пуним курцем непознатих људи са којима ми није исто ко кад бих се напио са познатим друштвом. Али боли ме курац, олешим се и после одем до трга да слушам трубаче и да ми неко нанесе лакше телесне повреде пиротехничким средствима.

Највероватније да ће бити ова друга опција јер је јефтинија.

Ја ћу реално или да одем кући и да седим и гледам Гранд или да останем у Студењаку да бордам по собама са неким другарима, мада ће и то реално да буде курац.

ja idem sutra u NS i počinjem slaviti :)
jebeš ng, nije mi bitna to noć ni malo, al se uvijek okupi neka ekipa s kojom inače nemam priliku da se svakodnevno družim
evo ove godine slavi nas 5-6 cura s kojim inače putujem na ljetovanja i zimovanja i s kojima se mimo tog ne viđam toliko jer živimo na 100 strana pa se radujem ovoj ng jer uživam da se zapijem sa njima :)

Posto mi to nije nikakav poseban dan, provescu ga kuci u porodicnoj atmosferi. Znaci cale ce doci malo kasnije mrtav pijan pa ce mu onda baka nalupati koji samar. Deko, posto je pickica, naravno pravice se da spava. Onda ce tajko onako iznerviran da se popne na sprat i ubije boga u mami. Pa mama, posto je i ona sad iznervirana, ona ce da skine garnislu i razbije mi lobanju. I na kraju ja cu da odem u wc i da se zakljucam, a posto moji misle da sam posto muskarac i da drkam, nece me ometati, tako da imam dosta vremena za plakanje.

PieS Molim vas usvojite me