~~~~~~~~~~Okupljanje Vukajlijaša~~~~~~~~~~ ODRŽANO, gomila ljudi, gomila slika, veselo, predivno, sve super ******* Pub "Kornjača", Beograd, 12.01.2013. *******

1. meni deda pričo kako su jednom pobili neke ustaše, a onda se ispostavilo da su te ustaše taman skuvali pasulj, kaže nije bilo kraja njihovoj sreći. prvo su isprevrtali te ustaše ne bi li našli neke pare, zlato, nešto, a onda se svom silom bacili na taj pasulj, nisu ni stigli da obrišu krvave ruke... kad si gladan, nisi sav svoj...

2. Pa dobro, na smenu, k'o za slavu, jedni dođu drugi odu...

čak i ja kad sednemo ne mrdamo se od astal.

3. A šta radite vi tamo u Beogradu na okupljanjima? U Novom Sadu se pun kurac ljudi okupi u oblomovu, odvaljuje od alkohola, niko ništa ne jebe a ekipa se vremenom podeli na dva stejdža, na jednom se uzdiže ili pljuje po vukajliji i autorima (zavisi ko još nije otišao kući :) i drugi na kom teme variraju od životnih trauma do političkih opredeljenja. Još uvek nije došlo do tuče i većih incidenata.

4. ja teo da povedem komsinicu...

dobrodasna je skroz, svima daje...

al posle kontam kaka je nejebica ima se zakrvite ko ce pre...

5. Javio jel može da se iznajmi unapred?

6. Мелки ај организуј неки скуп, да нам коктелишеш па да се одвалимо и поделимо на два стејџа.

7. Ja da organizujem? A hahahahahahahaha! Vidi sa sos-om, on je uvek raspoložen za te natezačine. Ja ne mogu sebe da organizujem a ne druge :)

8. Поента је да коктелишеш. :)

9. Ja na prolećeb ili leto planiram da organizujem beogradsku reprezentaciju u fudbalu da dođemo i da vas isprašimo na betonskom borilištu kako dolikuje Novosađani. Spremajte se :)

10. Još uvek nije došlo do tuče i većih incidenata.

ovde će doći, jebač će da mi nabije nogar od stola u glavu i ima da me bode dok mi ne iscuri mozak, jer sam ga dobio u ne ljuti se čoveče.

11. Organizujte, doću da koktelišem :)

12. Ја сам ти обећо.

13. Елем, заборавио сам да се људима са скупа у Новом Саду извиним ако сам правио нека срања јер сам био заиста откован ономад. Шта ћу, пио цео, али цео дан и још ме докусурила она вотка што Натнат донела. Рече ми Брус да сам неку кесу палио, ја се слабо сећам. Нисам хтео јбг.

14. Ja na prolećeb ili leto planiram

... svadbu - očekivala sam da ćeš to napisati, Džoni :))

15. Јебач, ја се не сећам кесе, последње знам да смо те испратили на такси лоло.

16. Е, сећам се да сам пито Вагину да спавам код њега у колима, а већ се договорио са другом да спавам код њега. :Д Иначе, нормалан сам кад се напијем, али оно је било страшно.

17. потврђујем долазак

18. E ljudi, ima li mesta najavio mi se jedan lik, prati vas iz off-a cirka cetiri godine da bi navratio i upoznao svoje idole lolol.

19. Mada je imao par blistavih momenata na Vukajliji, dakle nije skroz iz off-a.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.