~~~~~~~~~~Okupljanje Vukajlijaša~~~~~~~~~~ ODRŽANO, gomila ljudi, gomila slika, veselo, predivno, sve super ******* Pub "Kornjača", Beograd, 12.01.2013. *******

1. KOL'KE SU KVOTE? Kapiram da je RD favorit, pa bih, ako je dobra kvota, uložio na veselog Irca nekoliko jevreja.

2. @Srna
    Što si zbunjena? Ja bar nikada nisam škrt na komplimentima damama ;-))))))

Ljudi da l' bi bilo nerealno očekivati da napunimo Arenu?

Mislim, kad može Lukas da napuni 3, možemo Irac i ja bar jednu.

3. zbunjena zbog razvoja situacije,žena će da pomisli da je varam,a ja poštena :3
    kad pre ugovoriste tabanje,mogu samo da kažem, well,that escalated quickly!

4. То оно, "ја ћу да навијам за козлић"? лолололо

лололо управо.

Ja bar nikada nisam škrt na komplimentima damama ;-))))))

Баш ме занима како ће Селтик ово да прими, ситуација се захуктава.
    Биће то зајебана борба људи, резервиши за мене још три карте Лукшо, доводим ортаке да гледају.

5. žena će da pomisli da je varam,a ja poštena :3

Srno, meni važnije da moja ne pomisli "nešto".
    EDIT: Ljudi ispemovasmo temu. Evo reći ću NE nasilju.

6. a,ja sam u stvari treća žena,ona koja se prva raspitivala :O
    i posle kažu-sve je tako jednostavno!

7. @ Reservoir Dog: Ako nemaš sve kutnjake, ondak ništa, nije izazov. Samo nemoj o nepoznatim ljudima govoriti da li su odjevojčeni ili su solo, to nikad ne znaš. Imam prijedlog: Uzmemo pare od ovih što se klade na nas i negdje se napijemo, bar dok nas ulagači ne pronađu i ostave obojicu bez zuba. Ako neki misle da sam se stvarno primio, žao mi je ko infarktu - od srca. Valjal' prijedlog?

P.S. Odo sad otkucati novi recept u temi 'Šta ručavamo', pa se vrćem.

8. Селтик сад нема извлачења, "шалио" сам се итд. МЕЧ ЈЕ УГОВОРЕН! http://www.youtube.com/watch?v=eOwYHBzSoWk

9. 50 evra protiv Doga. U godinama je i nije u kondiciji.

10. 50 evra protiv Doga takođe, ima problema sa petom. Valjda.

11. @Шоми: Ne vrijeđaj, sad moram smisliti i tebi nekako da zaprijetim :-)

12. Ako neki misle da sam se stvarno primio

E 'beš mi sve, ja sam mislio da si se stvarno nadrk'o. Reko' da l' je moguće, nije bilo nešto strašno. Koja sam ja primara. Kad si pis'o bez smajlija.

Odo sad otkucati novi recept u temi 'Šta ručavamo', pa se vrćem.

Odo da čekiram ovo.

13. Али маћореееи, шта је овдје вријеђање? Мош евентуално да напишеш не зајебавај или нешто слично, пошто нема елемената вријеђања, како субјективних тако и објективних.

14. Nemoj pisati 'ne zaj*vaj' , moj istančani džentlmenski um ne trpi vulgarne i izrazne riječi, a i zabranjeno je psovati na forumu. Hvala :-)

15. e dočepao se ia ja neta...

meni bilo odlično, sjajni likovi... ja nisam baš bio nešto razgovoran, kako obično znam :)))
    al još pričam ođe svoje utiske :) e da, david oduševio pjesmom :)))

http://www.youtube.com/watch?v=f_cyjrUoOVM

EDIT: natnat ću morati nagovoriti da još jednom organizuje prije nego se vrnem u BL :):)

16. Marvellous pokupio sve moje simpatije, dobiti poljubac od Kristine je stvarno marvellous. Ne znam vaš društveni status, ali Marv, daj joj svoje prezime.

Ти мора да си успео у животу.

17. EDIT: natnat ću morati nagovoriti da još jednom organizuje prije nego se vrnem u BL :):)

+1 ovoj inicijativi, buri uz tebe sam

18. e da, moram da rečem da mi je žao što nisam koju prebacio sa srnom - idolom, al nisam je još ispred doma dobro čuo kad mi je rekla da je to ona, a onda mi poslije bio bedak kad sam se odvalio kako nje nema a džoni mi je pokazao :( valjda će biti prilike...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.