~~~~~~~~~~Okupljanje Vukajlijaša~~~~~~~~~~ ODRŽANO, gomila ljudi, gomila slika, veselo, predivno, sve super ******* Pub "Kornjača", Beograd, 12.01.2013. *******

1. Keva Kraljevo, ćale Kalenić...ja rođen u Vranju, odrasto u Kragujevcu a živim u Luksemburgu.

...Verovatno ću da umrem u nekom selu u Anadoliji...logično. :-)

2. Tradicionalno ću da se obrijem za okupljanje, da ne pokvarim običaje.

3. Tradicionalno ću da se obrijem za okupljanje, da ne pokvarim običaje.

Idi bre, ja se i obrijao i ošišao :)

4. ja se obrijala,ošišala,ofarbala,sve za vas!

5. Idi bre, ja se i obrijao i ošišao :)

Исто, сад сам 700% лепши него са косом и брадом.

6. ja se obrijala,ošišala,ofarbala,sve za vas!

Hahaha bolja si, mi se nismo farbali

7. Ako bude neplanirane gužve, postoji realna mogućnost da se vukajlijaši razbeže na druga mesta u grupicama, a da ostanu random likovi.

Što se mene tiče, mislio sam da svratim s lepšom polovinom, ali kako svari stoje varijante su mi sledeće:

A) Ne dolazim, već provodim veče & ostatak života s L-1/2
    B) Raskidam s istom da bih prisustvovao okupljanju.
    c) Dolazimo komplet, ali se ne zadržavamo jer je žurka u "singles only" fazonu.

8. E, ljudi Energija ipak ne dolazi :-(

9. Ај зовемо Шану.

10. Gde beše Dom sindikata?

11. Код Скупштине.

12. Slabo ja to... videću da ako ne nađem Skupštinu odem pravo u kafanu.

13. trg nikole pašića, messalina, u dečanskoj.. svašta nešto je "kod skupštine" :)

14. Kojim busom do tamo s Konjarnika?

15. 31 do Terazija i onda spičiš peške.

16. mess, sa konjarnika il 31 il trola, do terazija, pa kroz bezistan

17. Ajde Elek dođi..Znaš od kada se nismo videli?

18. ako ćeš trolom (19, 29) mogu da te sačekam na stanici preko puta beogradskog dramskog na crvenom krstu pa didemo tugeder

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.