Duvan

1. u zla shteku imaju van nelle i domingo sacam gledo

2. Meni nekako ovaj duvan liči na čvarke, svaki put se opirem da ga pojedem onako sa slašću.

3. Koje smo duvandžije lololo

4. Мени и даље није јасно зашто нико од вас који ме знадете, није рекао

О МОЈ ИСУСЕ,ВАЈТ ТИ ПУШИШ?!

5. Vajt ti pušiš ladno?
    Ja se ne sećam na VOS-u da si palio cigare.

6. Толико о томе колика сам важна личност на окупљанима!

Познајем материју, мотам још од пре две године и поседујем лулу, наргилу.
    Презирем цигаре, али све што смотам сам са задовољством спалим. :)

7. dobar je van nelle, moram priznati.

8. Толико о томе колика сам важна личност на окупљанима!

Pa niko nije važna ličnost, na okupljanjima i svi jesu, 'bem li ga.
    Eto, zapamtio sam tvoj tiket prvi, šta o'š :)

dobar je van nelle, moram priznati.

Čim isprangijam ovu količinu što imam kupiću ga. A pošto je i koliko je pakovanje?

9. u corner shopu 40g je 250 din. a na sajtu zla shteka piše da imaju pakovanje od 30g koje košta 160 din.

10. Vajt ima facu k'o neki fini dečkić, a ovamo duvan, lula, Šerlok Holms šizenje, lolo!

11. Pa nije to skupo majku mu, posebno što 30 mića može dva dana da traje.

A dobar je Vajt momak proviron. Malo je baraba samo, ali opet i valja se malo baraba biti. Odo' sad da motam cigare :)

12. Otišao pre 31 minut i za to vreme skuvao kafu, popio je, smotao 22 cigare, odslušao laganezi 6, 7 dobrih pesama i pospremio sve da me Ela ne ubije.

Nešto mi se sam ovaj ritual motanja sviđa i gotivim to da radim. Uvek mi bude žao što sam npunio tabakeru i dođe mi još da rolam. Mnogo je gotivnije od prostog kupovanja cigara na trafici.

13. Džoni, po proceni, koliko te, sa sve filterima i pratećom opremom, izađu npr. 20 cigareta, ili ako ti lakše za računicu, kolika je ušteda?

14. Pa ovako pazi sad.

Pušio sam dve pakle dnevno, bez da se zapijem, znači onako normalan dan, dve pakle, to je oko 12000 dinara mesečno. Sada me kilo duvana, što traje mesec više od mesec dana, al' neka bude mesec, košta 1800 dinara. I još jedno hiljadu za papiriće. Znači tamo gde sam pucao 12000 sada pucam oko 3000.

Jedna pakla ispadne oko oko 60 dinara. I popušim sada 20 ovih, na mestu gde je nekada bilo 40 cigara. Dobra ušteda.

15. Jebote, to deluje previše dobro da bi bilo istinito! A je l' mešaš komercijalni i domaći duvan ili ideš samo s jednim?

16. Samo jedan duvan. Ne mešam ništa. Tačnije mešam taj slabi i srednji, ali komercijalni ne sa njima.

Ma neverica koliko jeftino izađe. Sada sam provalio da već četiri dana dinara nisam potrošio, što je pre bilo nemoguće. Makar 1600 bi mi na cigare otišlo.

17. Ja sam razmisljao da predjem na motanje, ne toliko zbog para vec mi nekako merak al jos nisam jer ne znam koliko bi mi odgovarao taj duvan, nego da video sam da ima duvan za zvakanje i za smrkanje pa jel ima neko iskustva sa tim? Oko petsto dinara je kutijica tog duvana.

18. Nisam žvak'o i šmrk'o duvan još uvek, nekako mi gadno deluje, al' šta znam, možda je gotivno 'bem li ga.

19. Sto kaze Vajt, ovo ko duvan cvarci jbote...
    Moji bas danas poceli da motaju, uzeli po' kile za 750 dindzi.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.