Duvan

1. Колико ја знам, дуван за жвакање је више за одвикавање неко? Не бих ја то пробавао.

Ја саветујем да ако крећете први пут да узмете комерцијалу. Па после ако вам је комерцијала "прескупа" узмите на пијаци од провереног човека.

Ево овако провироне...
    Ево на пример, узмимо мој

доминго ванила 30грама(160дин)
    са обичним ризлама(ОЦБ ризлице 60'ка- 30-40 динара)
    филтерчићи ( 100 ком- 120 дин)

160+40+120 динара

Једна цигара те кошта:
    5,3+1+1,2=7,5 динара
    што једну паклу чини 7,5*20 динара, 150 динара.

Не знам колике су цене цигара,али по мени ово јесте уштеда чак са Комерцијалним дуваном.
    Не смем да помислим колика је уштеда са овим са пијаце!
    1700 дин=1кг

1,7+1+1,2= 3,9 дин једна цигара са пијаце
    3,9 пута 20 = јебених 78 динара за паклу цигара, па то није било ни за време друга тите!

Џони, едитуј први пост и остави моју рачуницу тамо.
    СВЕТ МОРА ЗНАТИ!

2. Pa ne verujem da je za odvikavanje jer je dosta skup na malu kolicinu,500 vrlo mala kutijica takoda sam kontao da je mozda i kaci a iskreno iako sam pusac vec par godina i imam finu kolekciju tompusa, nisam znao da postoji ovaj za smrkanje, bas me zanima kako li ke to.

3. Wh!te, ne slažem se sa jednom stvari u tvojoj računici. Ne bude gram duvana po cigari, bude manje, ~700-800 mg... znam jer sam brojao jednom, sa pakovanjem Virdžinije od 25 grama napravim između 30 i 40 cigara, a od Druma od 40 grama bude preko 50 cigara.

4. Зависи ко како мота и пуни, али рачунајмо око грам макс.

5. Vajte, probao sam neke pljuge što drugar mota, on meša domaći i komercijalni duvan i kaže da ga 20 cigareta košta oko 100 dinara, uz to što motajuće pljuge sporije gore. Za tih 110 dinara one, naravno, nisu bolje od Marlbora ili Džorž Karelije, ali nisu ni duplo gore, tako da bi u slučaju da je "pakla" oko 100-110 mogao preći na motajući. U slučaju da bi me to izlazilo oko 150 rsd, onda mi praktičnije da pušim usrani crveni West.

Jebem mi ćivot, više ne možeš ni pušiti bez da se matematika umeša.

6. Aman, ne pušite istu količinu motanih i komercijalnih cigara. Ne može se to porediti.

Da mi je vidjeti tog koji je popušio dnevno 30-40 motanih cigara.

7. Da, što lepo napisa Skočko, manje se puši ovih cigara i to sigurno. Pušio sam 2 pakle crnog kamela dnevno, a ovih pušim oko paklu sada, bez suzdržavanja nekog.

8. Ubačeno u prvi post Vajtaro.

9. Ne pušim, al mi brutalno izgleda smotana cigara. Jebeš oni iz pakle. :D

10. Pazario Domingo Vanilla, nije loše, miriše soba ko da puding purnjam.

11. Moram da probam Domingo kad ispurnjam van lenija.

12. Peaks, je l' ima on svuda da se kupi il' moraš negde da ga juriš? I malo ga opiši, 'oće Ela da počne to da putnja.

13. мени јуче стигла сва апаратура, господична од које сам пазарила ми послала пун ђаво дувана да тестирам. после 15ак неуспелих напуним једну цигарету која је таман и свиџа ми се :) није да сам пушила пуно раније, ал мерак су ове црне, неко раније рече да женама не стоји да мотају дуван, мени ово као мало уметничко дело :)

14. Džoni,ima na trafikama pojedinim,i u tobacco shopovima naravno. Nije komplikovano pronaći ga. A ukus onako,nije loš,malo je možda slabiji od druma i virdžinije,ali zato ne smrdiš na duvančugu ni ti, ni prostor u kom pušiš, aroma odradi svoje..

15. ,ali zato ne smrdiš na duvančugu ni ti, ni prostor u kom pušiš, aroma odradi svoje..

+1
    мени је ок, није лош.

16. Купио пунилицу , оцб празне цигаре и голден вигџинија дуван и пуним све у једанаес'. НО, да се јави Курјабер да ми каже све ствари, прво је л могуће да се цигарета напуни до врха и друго које су марке оне црне цигаре што ти користиш (тј. што си имао на окупљању) и где их купујеш?

http://fl1.shopmania.org/files/p/it/m/883/enjoy-freedom-filling-machine-riempi-tubetti~67572883.jpg

http://www.mistersmoke.com/images/OCB-tubes-250-5.28-face.jpg

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lwskujb7e51qg87blo1_400.jpg

17. Gde se uopšte kupuje komercijalni duvan tipa "Golden Virginia"?

18. Neki dan sam se sa drugom takmicio u motanju.
    Pravila su sledeca:
    U kesici stoji filter
    Rizla pored kesice
    Vreme start...
    Smotao sam za 22 sekunde.

Sto se tice ustede, zajebi suvu matematiku. Pusio sam plavi vinston koji je sad 170 (cini mi se) i pusio sam 3 pakle na 2 dana, aj da kazemo da je to cirka 40 pakli mesecno sto je oko 6800. Kesica Drum-a mi traje 4 dana, sto mu dodje 8 mesecno, sto mu dodje 2000 dinara. Nek ode na rizle 150. Filtere ne kupujem jer su sranje. Pravim odlicne od nekih flajera i mnogo su bolji.
    Znaci usteda je 4650 dinara.
    Jos plus sto cigara sporo gori ili se sama ugasi jer ima razumevanja ako sam otisao da kenjam.
    Jedino sto zute prsti!

19. Neki dan sam se sa drugom takmicio u motanju.
    Pravila su sledeca:
    U kesici stoji filter
    Rizla pored kesice
    Vreme start...
    Smotao sam za 22 sekunde.

Ja sam se bas davno (dok sam se lozio na rolanje) kladio sa drugarom da mogu tri buksne da srolam a da on nece zavrsiti ni prvu. I to je bilo najlakse zaradjenih 20 evra u zivotu..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.