Prijava

Vidim da je ovo zamrlo odavno pa ne znam da li je takva situacija jos uvek.Trosim puno na cigare 270*30-35 mesecno,bude oko 9 hiljada. Presao bih na ovaj duvan tako da mi bude jeftinije ali ne bih da mi opadne kvalitet,pusim malboro crveni.Nasao sam neke imperial crne rizle za 250 dinara 200 ih ima. Buni me duvan i masinica, uzimao bih neke arome da probam,pa da vidim koja mi odgovara.Takodje masinicu gde da kupim i koliko kosta ona? Znaci,preporucite mi duvan i recite mi za masinu,da li moze preko neta i odakle,i placa li se postarina?

Mi smo tu sedeli i duvali...huh..cuj mene duvali duvanili duvanili :D :D
Dobro se izvukao ajhahahahah

Za dva soma dinara uštede da se jebavaš po tezgama, da juriš kvalitetan duvan po gradu, da gubiš vreme na motanje i još da nemaš paklicu da je balansiraš i rotiraš na ćošku kad sedneš negde na piće e juneća muko moja

Inače, ja ne pušim, stavljam pare u štek za Ferarija. :DDDDDDDD

Predji na touch, on ti je jeftiniji

Ne mogu da pusim tač,mala cigara,bedno mi da drzim u ruci ono.Inace,nasao sam neki duvan,300 kinti 30 grama,to je i do 40 cigara. Duvan je odlicnog kvaliteta i ove rizle su,cena po pakli ce mi biti 175 sve ukupno,a cigara odlicna. Velika je to usteda,jeste da cu morati da kupim masinicu al vremenom se isplati,a pakle nikad nisam gotivio,a i imam odlicnu tabakeru.Znaci usteda mi je 4000,a kazu i da se manje pusi ovih tako da mozda bude i vise,a uzitak isti,mozda bude i bolje ovako.

Sjebao sam se malo u racunu,usteda je od 3000 do 3500,ali ako budem manje pusio bice 4000,mozda i vise.

Evo sta mozes okvirno da kupis za 4000 dinara :

kurac i govna samo

Tebra,meni 4 soma nije malo,a kome jeste?

a dobro to stoji, to si u pravu..

znam ja šta možete da duvanite

mog tate kurac ;D

Mašinica ti je fazon 800-1000 dinara nešto onako da valja.
Filteri ne nešto preterano, možda stotinak dinara da li sto ili dvesta komada, ne znam tačno.
Za rizle eto znaš.

Od duvana, golden virdžiniju i kareliju sam probao, oba su ispod 300 dinara 40 grama (a možda i 25 jbg, nisam siguran) a odlični baš. Virdžinija je nešto grublja i jača čini mi se, ali bolja za motanje. Od jeftinijih je drum korektan, mada sam samo njega i probao od tih jeftinijih.

Užitak je bolji, nema tu šta, i što kaže neki drug: "makar vidim šta stavljam". On doduše ne priprema nikad unapred nego mota kad mu se puši, ali ne puši ništa manje količinski. Doduše, možda je to i zbog impresije motanjem, ono naloži te i to, možda se vremenom smori pa smanji i pušenje, mada ne znam, sumnjam.

Ja inače ne bih mogao da motam. Em cimanje jer ne možeš na svakoj trafici i u prodavnici da kupiš duvan koji ti treba, rizle ili šta znam. A nestaće ti neplanirano nekad sigurno. Em neuredno, nadrobiš kao svinja, i još je dodatna muka, jer ćeš jednom da se smoriš nakon tog početnog elana za motanje.

Isto pušim, doduše gold, al' cena ista, 270, i postaje skupo, pa razmatram da pređem na neki kent, vinston plavi, jebem li ga, možda mi se nakon toga i zgadi duvan pa batalim.

Meni bude problem kad pusim losu cigaru jer znam kakva je dobra,ako me razumes.Planiram da pocnem ovo,pa da vidimo..

TI SI DEVEDESOSMO GODIŠTE IDI PIJ SOKA OD JAGODE/BOROVNICE S RASNIJEM

Ljudi dobio sam neki rezani duvan, i to veliku kolicinu, i receno mi je da je hercegovacki. Ja sada nemam pojma da li je ili nije i do sada sam pusio neki rezani, ali nije toliko smrdeo kada se upali cigara. Ovaj smrdi bogami dobrano, pa me zanima zna li neko neku foru kako da se ubije taj smrad rezanog duvana, greota da bacim?

ti bi da pusis a da ti ne smrdi.

Meni su jednom podvalili neki kao hercegovački duvan da probam, ali ono što se prodaje na pijaci mislim da je bilo ali stvarno hercegovački, žut sve ok lep na oko miriše onako sirov ma sve fino daj smotaj da vidim kukumajko kad umro nisam ljuto k'o otrov oči zasuzile jebate meki marlboro je mala maca za ono, a što smrdlja kao govno posle nestvarno brate mili nikad više

Mislim zapalim ja s vremena na vreme duvan tako, ali mahom zelenu virdžiniju i onu bež kareliju, to mi je top, tako da nije da me je presekla motana cigara pa ne prija i to, nego baš otrovčina od duvana

Pa ja cepam onaj Bali shaq beli i zuti, virdinuju, drum i sve to, ali uzimam i od drugara neki rezani, stvarno je odlican, i tek pomalo zasmrducka kad se osusi duvan. A ovo smrdi, ko da cu da kadim cigane.

Motao sam lakišu jedno 2 godine, kareliju motam poslednjih 3-4 možda, tako da dugačak staž. Al' ne da me ubija ova karelija u poslednje vreme znači strašno. Najradije bih prešo na zelenu virdžiniju al skupa bre majku mu, a na lazu mi se ne vraća jer je previše jak. Karelija nekako mekana, klizne niz grlo samo. A ne znam na koji da pređem, ne odgovaraju mi oni suvi što mora da ih vlažiš inače već na pola kesice kreće da se drobi u prah a na 3/4 kreće da ispada iz rizle. Ko ima vremena da vlaži jebo majku. A karelija lepo navlažena, celu kesu mi izdrži a ostane sveža.