Prijava

manijace jesu tebe jebali ili si samo pusio? ololo

manijace jesu tebe jebali ili si samo pusio? ololo

čitao sam da ako gutam, ne može da se zatrudni, ili grešim?!

Ovo iznad moj stari koristi. Uglavnom, ja svoju sobu zatvorim kad on zapali. Katastrofa. Ništa neću mijenjati. Vinston 100's poskupio 30 pfeninga, ko mu jebe mater, nastavljam isto, nešto drugo iz budžeta će fasovati ako bude problema s kešom. Ovaj duvan u prodaji je čisti otrov, nemojte nasjedati.

EDIT: Ne ovo iznad, nego s prethodne strane slika. Jeb'o vas kurac, kako brzo kucate.

Šalabajzeru, pušiš zlatni 100s? Crveni?

Ovo što je Bili okačio, to ja koristim. Nije motalica, nego se zove punilica. Malo treba vremena da se skonta kako ide, da napraviš dobru cigaru, ali ide OK posle. Evo sada sam smotao za dvadeset minuta paklu.

Evo sada sam smotao za dvadeset minuta paklu.

to je ok skroz ..ja se uvek bojim toga kako cu se cimati ..ono pripreme za posao sutra....ako je to 20 min...extra

Koji je duvan bio u pitanju?

U pitanju je misim vinston pomesan sa travom.

Nešto sporo to radite, ne znam zašto, ovi rade mnogo brže. :)

Zato što smo početnici Bili i treba vremena da počneš malo brže da motaš. Trebalo mi je sat vremena za dvadeset egedavih cigara, sada izgledaju dobro i brzo ih pravim.

Убосни су пљуге поскупиле. Озбиљно размишљам да почнем мотати па ме интересује који је дуван добар а да није прескуп!?

Meni otpale ruke kad sam sestrama motao,a inače što se tiče duvana on je zastupljen u mom kraju i te kako.Može za lepe pare da se nabavi ... i to veoma kvalitetna klasa.

Moj ćale se izložio na ovo, kao donosi mu neki komšja iz Pazara, al pre neki dan videh ima i kod nas na pijacu. Koristi one punilice sa slike, prazne vigare sa filterom, i izadje mu po paklici sve ukupno 50 dinara. Keva probala, kaže otrovčina za pluća.

sremac..ae raspitaj se..

Otrov je jer se ljudi nisu navikli, isto kao da posle Ronhila duneš Fast meki.

Ove godine vodeće duvanske kompanije u Srbiji su odlučile da drastično smanje količinu duvana koji kupuju od domaćih proizvođača, to je dovelo do povećanja ponude duvana na pijacama. Razlog koji su naveli je da je kvalitet (zbog suše) na nezadovoljavajućem nivou, da li je to jedini i glavni razlog - ko će ga znati, verovatno nije.

U svakom slučaju ako je je jedini ili glavni razlog za prelazak sa cigareta na motanje - finansijski, pijaca je najisplativije mesto. Pronađeš duvan i dobavljača koji ti odgovara i to je to.
Ukoliko pare nisu glavni motiv, onda je bolje kupiti duvan za motanje od renomiranog proizvođača, i tu naravno postoji gomila ukusa i mešavina, kao i kod regularnih cigareta.

Koristim holandski Drum, ponekad svetloplavi ponekad tamnoplavi, dobri su i jedan i drugi, tamni je, jelte, jači. Sad koristim ovu punilicu dok ne potrošim pakovanje od 200 filter/papir, mada mi je lakše da kupim rizle i filtere pa nosim sa sobom i smotam kad mi se puši. Još dok smotam iznerviram se pa više prija pljuga.

A Snobi koliko košta Drum i koliko je pakovanje?

Ja već mesec dana motam. Odnosno punim. I reći ću vam par stvari koje sam ja skontao...
Svaki prodavac ima uglavnom 3 jačine koje prodaje. Ja npr. uzimam srednje jak. Mašinica je jako bitna, i one za 200-300 dinara nisu ni za kurac. Moju sam platio 600 dindži i prezadovoljan sam. Pakovanje jedne cigarete završim za 15-tak sekundi. One jeftine ili sabiju celu količinu na pola cigarete, ili pola ostane napolju. Meni lično prija, a manje kašljem ujutro. Nedeljno me to zadovoljstvo košta oko 400 dinara, a toliko me je koštalo dnevno sa običnim pljugama. Duvan plaćam 1500 dindži. Šatro je hercegovački...
I još jedno upozorenje. Bilo koji duvan prskaju sa nekim sumpornim rastvorom i on požuti ko hercegovački. Bude ko dukat, a nije ni za kurac.
Uzimajte samo od proverenih ljudi.

Šatro je hercegovački...
I još jedno upozorenje. Bilo koji duvan prskaju sa nekim sumpornim rastvorom i on požuti ko hercegovački. Bude ko dukat, a nije ni za kurac.
Uzimajte samo od proverenih ljudi.

Naravno, kao što je svaka paprika na pijaci u Beogradu - Leskovačka....
Kao što rekoh, bitno je da ti odgovara i da veruješ prodavcu. Čim vidiš da se ukus promenio, verovatno prodavac promenio dobaljača, i onda ajmo Jovo nanovo...

Naravno, kao što je svaka paprika na pijaci u Beogradu - Leskovačka....

I kupus Futoški :)))