Naletim skoro na ovog hipi Milinka http://www.facebook.com/milinkovamdaruje?ref=stream.
Lik fazon ide svuda po Srbiji i daruje ljude, bez ikakve materijalne koristi zauzvrat. On, koliko sam ja skontao, pronalazi zadovoljstvo u tome što poklanja.
Sad, da li bi vi, i u kojoj situaciji učinili ovo? Ili zašto ne bi? Generalno, imate li stav o besplatnom pomaganju ljudima uopšte? Ili pomoć treba da se zavredi? Ili je hipi Milinko masončina?

pa, poklanja jer vjerovatno ima uslova za to
poklanjala bih i ja da imam gomilu para za bacanje
baš mi je simpa ta njegova akcija, pogotovo zato što je 80% ljudi bilo skeptično i nisu vjerovali da stvarno neko daje nešto besplatno (prva ja nisam vjerovala), tek tad vidiš koliko su ljudi nenaviknuti na činjenicu da ima i ljudi koji bi dali nešto bez da očekuju išta zauzvrat.
Jedan Cica sto je radio kod mene, kad nesto npr. ne moze da odvije pa se iznervira i uzme cekic, je imao obicaj da kaze "Saces da vidis kako jebe Milinko", pa mu onda jebe kevu. A nije se zvao Milinko. Ja znam jednog Milinka, i veliki je nistak i prevarant. Iz svega navedenog sledi da je u pitanju neka prevara. Sto se ne zove Tiosav ili Hranislav, dokazano dobri ljudi.