Prijava

То ти је као кад је Путин долазио у Србију, па причао са шефовима посланичких група по пет минута, а они после пола сата објашњавали шта су му рекли.

menijesamodosadno, ti tokom noći sanjaš i do 6-7 različitih snova, samo se toga ne sjećaš

Које срање. Ја сам мислио да ретко кад сањам, а сад ми кажу да сањам увек, само се тога не сећам. :/

А шта значи ако ретко кад можеш да се сетиш шта си сањао?

Ако ретко можеш да се сетиш шта си сањао, то значи да твоја свест брзо потискује идеје и симболе из подсвести. Мораш у Острог, другим речима.

sreto, alchajmer. najeb'o si.

нема лека лол

не стварно, како да упамтим снове? неки чај ово оно

Ја могу да мењам како оћу, пошто у већини случајева могу да извалим кад сањам. Помислим на то и то, и то и то буде.
Тако сам пар пута силово кад бих видео добре пичке. Обично пичим тако улицом и салећем. Једном се изјебем, не извалим да сањам, и не силујем, а врхунска пичка била. Чак сам и пар пута свршио у сну, Куку.
Мада тако кад извалим, деси ми се да се пробудим, то не могу да контролишем.

Како бежим пита са главом чиваве, и окрећем се да видим де је, и она трчи трчи и из троскока ме угризе за курац, претворим се у лењивца, и пола сата померам руку да је одаламим, на крају је помазим само, колко сам килав. То сам баш пре дан, два сањо.
Не могу се сетим много тога сад, ал знам да сам сањо којекаква говна. Ко и сви.

Ja sam dva puta skapirao da sam stvarno u snu (dva puta da se sećam) i oba puta sam pokušao da poletim i oba puta se probudio čim se odvojim 20-ak metara od zemlje, da l' od uzbuđenja ili straha jebem li ga.

аси га бацио ракуне, алал нек ти је

аси га бацио ракуне, алал нек ти је

Најјачи сам.

Jednom sam sanjao da padam sa neke ogromne visine. Skontao sam da sanjam ali sam i dalje osecao da mi je telo u bestezinskom stanju. Cim sam otvorio oci osetio sam krevet ispod mene kao i jake bolove u ledjima i nogama(kao da sam stvarno pao). Bolovi su me prosli za 2 sekunde a imao sam osecaj kao da umirem. Moze neki genije da mi objasni ovo?

Svako može za par meseci to da master-uje,samo da je disciplinovan, onda možeš da letiš, seksaš se sa Milom Kunis na vrhu Beograđanke ili šta god ti padne na pamet, ti si arhitekta, kao u Inception-u.

I ti si uspeo tako nešto, da jebeš Milu Kunis? Pa ovo je dojajno. A jesi imao neke neželjene efekte, tipa tripove u toku dana, demone u snovima i slično?

Ako neko hoće da nauči nek napiše ovde pa da napišem par tutorijala, da ne pišem u suprotnom bezveze.

Piši.

sinoc kad sam legao uspeo sam da odradim jedan lucidan san. Uglavnom zvekno sam nekog sabana u glavu i kontam, ovo mora da je san, posto nisam bas vican tucama i reko daj da vidim prste kad ono leva ruka prsti imaju epileptican napad i rade gore dole veoma brzo a na desnoj imam 6 prstiju a pritom obe ruke izrazito velike; i reko sanjam 100% daj da neku ribu navatam. i odjednom se iz scene proslog sna stvorim u svom krevetu a na meni najmocnija riba ikada, prvo sam joj video samo guzu i crne cipkane gacice kako mesa, a onda sam odlucio da treba i sise da joj vidim. imala je neki cipkani beli brus koji je fluorescentno svetleo kao da je obasjan black light-om (crnom neonkom) i reko daj da joj vidim i lice... i nece i nece... i odjednom vidim i bila je prelepa, malo tamniji ten, brineta, smedje oci (ili zelene)... i tu negde mi se jebeni tv iskljuci na tajmer i probudi me iz tog polu sna, i reko daj da probam da nastavim gde sam stao kad ocu kurac!
uglavnom bilo je lepo dok je trajalo :)

Jednom sam sanjao da padam sa neke ogromne visine. Skontao sam da sanjam ali sam i dalje osecao da mi je telo u bestezinskom stanju. Cim sam otvorio oci osetio sam krevet ispod mene kao i jake bolove u ledjima i nogama(kao da sam stvarno pao). Bolovi su me prosli za 2 sekunde a imao sam osecaj kao da umirem. Moze neki genije da mi objasni ovo?

Spavaš na dvospratnom krevetu?

Juce sam sanjao taj lucidni san. Znam da sanjam i radim u snu sta god zelim. Mrko sam koks, jebo likusu na koju se lozim i prebio njenog decka. Super san.

Nemoj zaboraviti da je to ipak samo san. lolo

Znam. Koks sam mrko vec, nju cu jebeti kad tad, a njega prvom prilikom.

Mislim da sam sinoć doživeo lucidan san.
U snu sam otišao kod druga i kao po običaju sve namestili da gledamo tekme koje smo pre toga igrali na tiketima, onda se tu pojavljuje njegov ćale, koji je inače umro pre nekoliko godina i zove nekog prijatelja da igraju soni. Sledeća scena, on i taj njegov drug nestaju a drugar moj sedi i priča sa babom o njemu(ovog puta je on mrtav) i sad on tu počne da žali za njim, a ja da se svađam sa njegovom babom koja me posle kratke prepirke drži za ruke i ne pušta. Ja pobesnim oću da je zgromim a ona onako sitna, ali ipak jaka ko bizon. Ja se tu posvađam sa njim i kao nećemo više nikad da se družimo i onda ja provaljujem da je sve to samo san. Odma sam odlučio da pokušam sa letenjem što mi je i uspelo, ali baš kratko zato što keva ne zna normalno da priča preko fiksnog nego se dere kao da je progutala mikrofon.

JEBETE LI VI ŠTA U TIM SNOVIMA I ZAŠTO NE?!