Odakle su srpski geni? (IGenea)

1. bacje, batali malo varikinu brate.

2. Korleone je ultranacionalista?

3. Osim što je Darko Lazić čovek oće da bude i Mjakl Džekson.

4. Bačje, saci ciganštura.

5. Ево оно што Бачје рече на претходној страни.
    http://www.vestinet.rs/blog/verovali-ili-ne-u-turskoj-zivi-9-miliona-srba

KO JE KOGA JAHAO: Jednom sam rekao jednom profesoru iz Ankare da je dovoljno što su nas jahali više od 400 godina, a on mi je odbrusio: „Pitanje je ko je koga tu jahao, vi Srbi ste imali izvršnu vlast kao veliki veziri, kakvi sultani!“ Tako je samo u periodu od 1543. do 1612. Godine, Srbija doprinela vođenju carstva s 13 velikih vezira, sedam njihovih zamenika, 23 vezira, osam admirala (kapudin-paša), brojnim guvernerima provincija i s bezbroj velikih defterdara (šefova finansija) i najviših administrativnih službenika.

И још битније

ČETIRI JEZIKA ZA IMPERIJU: Naša istorija prećutala je da su na prostorima turske imperije u službenoj upotrebi bila čak četiri jezika: turski (za svakodnevne razgovore), arapski (jezik religije jer je njime napisan „Kuran“), zatim persijski (književni jezik) i – srpski, kao jezik diplomatije i vojske. I sultani su govorili srpski jer se smatralo da samo neobrazovani ne govore ovaj jezik.

6. И још, Срби су се прво као вазали, а по паду Србије као најамници веома истицали у редовима турске војске.

7. Majku im jebem, pa sad će biti da smo mi i Jermene pobili!

8. Majku im jebem, pa sad će biti da smo mi i Jermene pobili!

I Kurde, zatresmo im onu njihovu Radničku partiju Kurdistana.

9. Саће Курд све да нас побанује.

10. Ето ти га сад... Па боље ми да се при'ватимо Ислама, окупирамо Цариград и живимо ко краљеви, а у курац више.

11. Ето ти га сад... Па боље ми да се при'ватимо Ислама, окупирамо Цариград и живимо ко краљеви, а у курац више.

A jeste, do jaja... Pa da nema više slanine, rakije i toalet papira? Ne, hvala.

12. A zamislite koliko bi sad turci bili razvijeni da nisu 500 godina bili pod nama
    stvarno smo govna!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.