Ко последњи побједник 134

1. A ja učestvujem od 128 teme, nisam imao za forum do tad, a dobio sam na prvoj kojoj sam učestvovao, od tad post, znači 5 tema nisam dobio i nadam se da će se to na ovoj promeniti.

2. Jebiga ja sam nešto poput Arsenala, vrtim se pri vrhu stalno ali nikad da pobedim.

3. Id' bre Arei uplaši me videh sliku i pomislih da celt zaključava.

4. Hajzenberg kuca na vrata i zaključava teme.

5. Jebiga ja sam nešto poput Arsenala, vrtim se pri vrhu stalno ali nikad da pobedim.

Ti si se to urotio sa burijem, jel? :)))

6. U, al sam te dozvala... :))

7. Što sa burijem? On mi deluje kao da je uvek tu. Šta ti radiš, ima li šta novo ovde?

8. Pa on i ja se nekako nikako ne slažemo oko klubova, a vidim i ti mi nešto prozivaš Arsenal... pa ko velim... :)

Telekineza? To je ono kad se tela kreću, jel?

9. Jacka, pa mi ni u Engleskoj ne možemo oko klubova da se složimo! :)

10. Kanda... Ako si za čelzi ili za siti, ne družimo se više... A ostali mogu da prođu, nekako... :)

11. Jeste, kreću se jedno prema drugom lolo

12. Jacko ja za Junajted navijam. :)

13. Dobro, oprostivo ti je to, Taras... Moglo je i grđe :)

A Mrgude, i ti si crveni đavo? Čuj, čuj... :)

14. Ja sam sve što poželiš

15. Znam... Takvu transformaciju još nigde nisam srela! :))))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.