Lanče Snažnoruki - veliki šampion i humanista ili lažovski drogaš i sociopata?

1. Vaše mišljenje o dotičnom sportisti nakon najvećeg doping skandala u istoriji sporta.
    Evo jednog od delova intevjua
    http://www.youtube.com/watch?v=co0vv0roMlQ

2. човек нема једно јајо, зато је постао дрогаш, поштујем човека маскимално, постер му држим на зиду, сва јајо света уједините се.

за мене је он најуспешнији спортиста на свету.

3. A šta trenira ovaj? Biciklizam? Mrzi me da gledam klip, traje 15 min. a za toliko idem.

4. Ma pola sportista koristi nest' posebno amerckih...posto npr. na olimpijadi se oni ne testiraju jer DRZAVA garantuje za njih i te slicne fore...a ovom gore navedenom oduzeti titule i pare da vrati sto je osvojio i mirna Bosna

5. Interesantno je da ga je otkrila USADA,Americka agencija za doping,a ne WADA,svetska agencija.
    Sto se mene tice,oduzeti mu sve moguce i dodeliti titule pravim pobednicima

6. ja ipak mislim da je drogaš, poslušajte mutaciju oprinog glasa na 9:15. dao joj je TESTOSTERON!

7. veliki šampion i humanista

У спорту, макар том врхунском, ионако си користе недозвољене супстанце, само су њега ухватили јер им нешто није одговарало.
    Шатро после 5 година извалили, а нису могли да провале док се тркао и освајао, а ишао редовно на допинг контроле. Свирање курцу.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.