Prijava

Glavni, ti stariji od mene, pa ne znaš gdje je rat počeo. Rat je počeo u Janji, opština Bijeljina, nemilim događajima tim i tim.

Rat je počeo u selu Sijekovac, kod Broda, pokoljom. Trenutno je u toku suđenje Hrvatima i Muslimanima koji su to započeli. Nažalost ostalo je malo svjedoka osim kostiju pobijenih porodica.
A znam i za Janju.

тај фазон брусе. они су као екипа никад ништа с њима олош, само појединац има шансу.

Hehe, Zoki, ovaj naš mini razgovor me podsjeti na ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=dF-y5GFoGfI

:)

e to čampi baš to

Izdominiro sam vam temu opaaaaaaaaa

Rat je počeo u selu Sijekovac, kod Broda

A zar nije počeo u Sarajevu na svadbi na kojoj je ubijen mladoženja, Srbin?

Ne bi s'jala ovako jako ova moja lijepa avlijaaaaaa....

http://www.youtube.com/watch?v=HfabWca_TYk

Ne, ovo je bilo prije, mada će u svim knjigama pisati to što ti kažeš.

ĐE STE VI BILI KAD SMO GINULI NA SMAJINIM VODAMA, A?

I aj nek neko zaključa ovo, nema smisla da slušamo ove neoliberale potpomognute Čampijem neomudžahedinom (opaaaaaaaaa) kako smo fašisti. Vrijeđaju nas na pravdi Boga.

SRBIJA!

такое ово је србски сајт!!!! идите на сајт хелсиншког одбора па ширите своје извитоперене ставове!!!!

Warner von Latinsche

lili marlen je pesma koja je starija od 2. svetskog rata, a i od naci partije i tu pesmu su pevali i saveznici za vreme rata, tako da nije ni ona sporna. ako ne može lili marlen, ne može ni marš na drinu, jer sam siguran da su neki indijanci devedesetih to puštali kako bi ih bodrilo

no nebitno, donekle se slažem s srbljanovićkabojom, sve više sumnjam da je bilo ciljano da se promoviše srpska kultura, jer realno ima dosta pesama koje su mogle da uđu u izbor pre marša na drinu, mada možda i grešim što se ovoga tiče. al opet, ne vidim zašto bi to provociralo bošnjake, pa zar i oni nisu protiv ugara ratovali u 1. sv. ratu?

moj zaključak nema mnogo veze s ovim, a zaključak je da imate poprilično licemerne stavove (skoro svi na ovoj temi) - i vi što mislite da je trebalo izvoditi marš na drinu i vi što se protivite tome, jer me je podsetilo na onu priču o gej paradi i argument protiv parade kako je ona namerno organizovana da isprovocira a ne zbog tobože ugroženih prava. paradoksalno, ovde se obrnula priča - ldpovci pričaju o tome kako je izvedba marša na drinu samo radi provokacije, a ovi desniji kako svako ima pravo da iskaže svoja patriotska osećanja, nacionalni ponos, štagod.

zašto ste licimuri, decxko?

EDIT: ŠTO BI VOJVODA REKAO - SKAČETE SEBI U STOMAK I JEDNI I DRUGI

Опро.

http://shop.sportsworldcards.com/ekmps/shops/sportsworld/images/sampdoria-srecko-katanec-253-merlin-calcio-94-italian-serie-a-football-sticker-46832-p.jpg

и како не капирате да је фора с извођењем марша између осталог и та да се
предочи свету - ЕЈ ОЛОШУ, МИ ПОГИБОСМО СВИ У 1. СВ. РАТУ БРАНЕЋИ ВАС,
А ВИ НАС И ДАЉЕ ТРЕТИРАТЕ КО ГОВНА. дали у борби против светских зала
неколико пута и то много више него 90 посто ових што нам соле памет.

Čovek objasnio temu!

Čampi, pesmu "Sude mi" slušam vrlo često jer je dobra pesma, a i čiji god pevač da je otpeva od naša tri naroda, legla bi. E sad, jeste istina, ne slušam je u izvedbi čmarka prknovića tompsona, ne zbog toga šta je on, već zato što čovek blage veze sa pevanjem nema. Ali zato kad je otpeva Miroslav Škoro, to jebe keve.

A šta ovim kurčevim ldp-ovcima sve smeta? Jebote, vama ne bi odgovaralo ni da vi dođete na vlast, opet bi kritikovali nešto. Al dobro, sad će izbori, pa ćete da nestanete iz skupštine. Pored vas, ne trebaju nam ni Švabe, ni Ameri, ni Hrvati ni Šiptari.